Hit frizura za proljeće

Baš svi sada žele nositi ovaj bob za koji ne treba puno truda; iznenadit ćete se kako dobro izgleda

09.05.2024 u 20:16

Bionic
Reading

Razmišljate o promjeni frizure, a još niste sigurni za koji se oblik odlučiti, svakako u obzir uzmite vrlo posebnu frizuru koja trenutno privlači najviše pažnje, a nosi i vrlo zanimljiv naziv – 'dad bob'

Ne, u ovom slučaju nije riječ o bobu Nicka Cartera iz 90-ih, već o bob frizuri koja nesumnjivo izgleda kao vruća trendi frizura za proljeće 2024. I ne brinite, 'dad bob' odnosno 'tata bob' nije rezerviran samo za tate, već također osvaja simpatije brojnih žena. Naime, riječ je o jednoj od najcool frizura ovog proljeća.

Tata bob, frizura poznata i kao look 'bila sam prezaposlena za odlazak kod frizera', postala je veliki hit posljednjih mjeseci. Svojim ležernim šarmom i nekompliciranom njegom i oblikovanjem, dad bob je savršen izbor za proljeće 2024. I da, ova frizura nije rezervirana samo za tate, kako joj ime govori, već i za sve žene koje u svoju svakodnevicu žele unijeti dozu nonšalantnosti.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

Kome pristaje 'dad bob'?

Dad bob stvarno pristaje svakoj ženi i pruža lijepu dozu ležerne elegancije. Ako imate tanku kosu, ovaj bob može dodati volumen i puninu izgledu. Kod kovrčave kose, dad bob naglašava prirodne valove i daje ležeran, ali elegantan izgled. A dobro izgleda i u kombinaciji s ravnom kosom i stvara moderan i svjež stil.

Savjeti za njegu

Kako bi 'dad bob' izgledao savršeno, bitna je pravilna njega. Ali ne brinite, oblikovanje i njega su vrlo jednostavni, pogotovo uz ove savjete:

Redovito šišanje: Priuštite si redovite posjete frizeru kako biste održali savršenu duljinu kose i izbjegli zapušten izgled.

Proizvodi za oblikovanje: Koristite proizvode za oblikovanje kao što su lak za kosu ili sprej za teksturu kako biste kosi podarili strukturu i čvrstoću.

Uvijači ili pegla za kosu: Ovisno o tome želite li svoj bob nositi kovrčav ili ravan, možete koristiti uvijače ili pegle za kosu. Ali budite oprezni, ne zaboravite koristiti proizvode za zaštitu od topline kako biste zaštitili kosu od oštećenja.

Njega kose: Razmazite kosu visokokvalitetnim šamponima i regeneratorima koji su posebno prilagođeni tipu kose. I redovito joj priuštite tretman intenzivne njege.