NEPOGREŠIV ODABIR

Besprijekoran stajling: Melania je i u ravnome čista senzacija

11.09.2017 u 14:18

Bionic
Reading

Melania Trump rijetko kada griješi u modnim odabirima. Za putovanje u Camp David prva dama je zablistala u elegantnom stajlingu, a na dan povratka u Bijelu kuću sve je oduševila svojom nesvakidašnjom casual kombinacijom

Predsjednik Trump i prva dama vikend su proveli u Camp Davidu, predsjedničkoj rezidenciji za odmor u Marylandu, u kojoj su ugostili članove kabineta i njihove supružnike, s kojima su pratili kretanje uragana Irma koji je u nedjelju zahvatio Floridu. Predsjednički par pozdravio je novinare okupljene na travnjaku ispred Bijele kuće te se ukrcao u helikopter.

Melania Trump plijenila je pažnju u elegantnoj maslinastozelenoj haljini do koljena te s volanom koji seže od ramena pa sve do dna. 47-godišnja prva dama zna koja joj odjeća najbolje pristaje, zbog čega najčešće nosi haljine pencil kroja koje ističu njezinu vitku figuru i struk.

  • +25
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz maslinastu haljinu, Melania je kombinirala trendi štikle uzorka leoparda Christiana Louboutina, koje je uskladila s naočalama Céline. Lijepu prvu damu rijetko možemo vidjeti u ravnim cipelama, iako si, kako je dugonoga, itekako može priuštiti to da nosi balerinke ili trendi mokasinke.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Čini se kako je Melaniji bio potreban mali odmor od omiljenih joj štikli jer je na povratku iz Marylanda zablistala u jednostavnim bež balerinkama na špic Manola Blahnika, koje je uskladila s popularnom Hermèsovom torbom Birkin. Atraktivna prva dama slovenskih korijena u posljednje vrijeme sve hrabrije koketira s bojama i krojevima koje je izbjegavala na početku Trumpova mandata.

Iako su joj u prvom planu još uvijek neutralne nijanse poput bijele, crne i bež, Melania je svoju casual kombinaciju ovog puta začinila narančastom košuljom Calvina Kleina s efektnim bež džepovima, koju je nosila uvučenu u skinny crne traperice brenda J Brend, a koje su naglasile njezin savršen stas, te naočale Céline.