NA RUBU SNAGA

Beyonce zbog zdravstvenog stanja otkazala nastup

15.05.2013 u 13:55

Bionic
Reading

Američka pjevačica Beyonce u posljednji je trenutak zbog iscrpljenosti i dehidriranosti otkazala koncert koji je u utorak navečer trebala održati u Antwerpenu, na sjeveru Belgije, objavili su organizatori priredbe

'Liječnici su Beyonce preporučili odmor zbog dehidriranosti i premorenosti', stoji u priopćenju objavljenom na internetskoj stranici sportske dvorane u Antwerpenu, gdje je trebala nastupiti pred 15 tisuća gledatelja.

Slavna pjevačica, koja je u siječnju na inauguraciji američkog predsjednika Baracka Obame pjevala američku himnu, 'očekuje mišljenje svojih liječnika prije nego što donese odluku glede drugog koncerta u Antwerpenu, predviđenog za srijedu, stoji u priopćenju uz napomenu da će 'novi termin otkazanog koncerta' biti objavljen što je prije moguće. Nakon toga sama pjevačica je poručila kako će koncert, prema rasporedu, održati večeras.

Nakon otkazivanja koncerta slavna pjevačica se svim svojim obožavateljima ispričala putem rukom napisane poruke koju je objavila na svojoj Facebook stranici. 31-godišnja pjevačica, o čijoj se mogućoj drugoj trudnoći počelo nedavno šuškati, odluku o otkazivanju koncerta nije donijela lako, piše Daily Mail.

U objavljenoj poruci Beyonce je svim svojim obožavateljima napisala: 'Mojim najdražim obožavateljima u Antwerpenu. Nikada u životu do sada nisam otkazala koncert i bilo mi je to jako teško učiniti. Obećavam da ću se vrlo brzo iskupiti. Žao mi je što sam vas razočarala. Hvala vam na brizi, sada se osjećam puno bolje i spremna sam vam priuštiti pravi šou. Vidimo se večeras.'
Nakon otkazivanja koncerta mnogi su se zapitali je li razlog tomu Beyonceine druga trudnoća, a glasine o trudnoće su se pojavile nakon što je Beyonce odjenula pripijenu haljinu u kojoj joj se naglašeno isticao trbuščić. Iako tu vijest nije potvrdila pjevačica i njezin suprug Jay-Z, sama Beyonce nedavno je izjavila kako bi doista voljela da njezina kći Blue Ivy ima brata ili sestru.