DALEKO OD GLAMURA

Blake Lively otkrila modnu tajnu zbog koje se na počecima karijere sramila

26.04.2019 u 11:39

Bionic
Reading

Američka glumica Blake Lively, najpoznatija po ulozi Serene van der Woodsen u seriji 'Tračerica', u intervjuu za magazin InStyle otkrila je kako je na početku karijere na crvenom tepihu redovito nosila haljine s potpisom pristupačnih high street brendova poput američkog Forever 21

Kada bi ju pripadnici 'sedme sile' upitali čije kreacije nosi, Blake bi redovito, zbog osjećaja srama, odgovarala kako je riječ o vintage odjevnim komadima iako su zapravo produkt lanaca trgovina uličnom modom.

Iako je u hit seriji 'Tračerica' na početku glumačke karijere utjelovila lik imućne djevojke koja veliku pozornost posvećuje odjeći s dizajnerskim potpisom, sudeći po posljednjem intervjuu za magazin InStyle, Blake nije vodila pretjerano glamurozan život.

  • +7
Blake Lively na početku karijere Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Nosila sam krpice s potpisom brenda Forever 21 više nego što sam si htjela priznati. Ljudima bih uvijek znala reći kako je riječ o vintage komadima jer sam se sramila činjenice da nosim odjeću s potpisom high street brendova. Za mene modna predstavlja oblik samoizražavanja i uvijek me uspijeva izvući iz zone komfora'.

'Jedan od razloga zašto se bavim glumom leži u činjenici da sam po prirodi vrlo sramežljiva, stoga mi odijevanje i pretvaranje da sam netko drugi djeluje oslobađajuće', priznaje Blake.

O svojoj odluci o nošenju pristupačnih odjevnih komada na crvenom tepihu Blake nije progovorila prvi put. U razgovoru za britansko izdanje magazina Glamour svojedobno je otkrila kako je sa 17 godina na dodjeli nagrada Teen Choice 2005. godine nosila haljinu čija vrijednost iznosi 87 kuna.

'Kada bi novinarima na crvenom tepihu rekla da nosim haljinu s potpisom high street brenda često bi mi znali reći da tu informaciju prešutim jer je puno impresivnije reći da nosiš neku dizajnersku haljinu vrijednu tisuće dolara. Nakon tog savjeta uvijek bih govorila da nosim vintage odjeću', prisjeća se Blake.

Od početaka svoje glumačke karijere, Blake je u modnom smislu prevalila veliki put postavši jedna od najbolje odjevenih dama u svijetu Hollywooda javnost redovito oduševljavajući svojim jedinstvenim i često nespojivim odjevnim kombinacijama.

  • +5
Blake Lively Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža