ljetno izdanje

Blista u bijelom od glave do pete: Jelena Perčin pažnju privukla hit modelom košulja haljine

29.08.2024 u 09:17

Bionic
Reading

Predstavljanje nove serije 'Sjene prošlosti' privukla je veliki broj poznatih lica, ali i upečatljivih stajling. A istaknuti se dobrim stajlingom svakako je za rukom pošlo Jeleni Perčin

Na predstavljaju nove serije 'Sjene prošlosti' u prvom planu našla se 'ekipa popularnih i nemilosrdnih cura', odnosno glumice koje su u novoj RTL-ovi seriji utjelovile vodeće uloge.

Nova serija

Bila je tu glavna protagonistica Olga, koju je sjajno utjelovila Marina Fernandez, koja se, vođena osvetom suprotstavlja Marti, koju igra Jelena Perčin. U ekipi popularnih i nemilosrdnih cura su i Dajana Čuljak kao Paula te Ana Maras Harmander u ulozi Ane. A ovu večer nije propustila ni Arija Rizvić koja je u seriji utjelovila je trenericu pilatesa Blanku.

Sjene prošlosti

Moćne, snažne i izgledaju fantastično: Pogledajte tko je sve bio na predstavljaju nove serije

Pogledaj galeriju

Te moćne žene od reda su imale moćne stajlinge, a mnogima je pažnju privukla Jelena Perčin koja je posegnula za pravim ljetnim stjalingom. Izbor je pao na bijelu drapiranju haljinu, dojmljivu verziju klasične košulja haljine.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Zanimljiva verzija košulja haljine

Jeleninu haljinu potpisuje Sandro, francuski luksuzni brend konfekcije koji je 1984. godine osnovala Évelyne Chetrite u Parizu. Haljina koje izgleda poput spoja košulje kratkih rukava i pencil suknje lijepo je istaknula Jeleninu vitku figuru. Poseban detalj su je oversized kroj gornjeg dijela s tri gumba koji daje dojam ležernosti, te drapirani donji dio koji djeluje elegantno, čineći ovu haljinu dobrim izborom za brojne prigode. Taj dizajn očito je zapeo za oko brojnim modnim zaljubljenicama jer je haljina, čija cijena iznosi 159 eura, trenutno rasprodana u svim veličinama.

Jelena je svoj ljetni stajling upotpunila bijelim sandalama s remenčićima iznad prstiju i oko gležnja, a elegantni izgled naglasila punđom i okruglim naušnicama.