DAMA U CRVENOM

Blista u trudnoći: 48-godišnja glumica pravi je magnet za poglede

24.04.2018 u 13:20

Bionic
Reading

Nakon što je svijetu nedavno otkrila da očekuje dijete s dugogodišnjim suprugom, glumcem Danielom Craigom, britanska ljepotica Rachel Weisz svojim trudničkim stilom privlači posebnu pozornost javnosti

Nakon sedam godina braka glumački par Rachel Weisz i Daniel Craig postat će sretni roditelji. Vijest je za strane medije potvrdila je upravo lijepa 48- godišnja glumica koja trenutno boravi u New Yorku.

Da blista u trudničkim danima, Rachel je potvrdila u šetnji njujorškim ulicama pojavom u haljini upečatljive crvene boje. Kreaciju suptilnog uzorka, koja je krojem u potpunosti laskala njezinoj novoj liniji, činio je zanimljiv detalj trake iznad trbuha svezane u fromi mašne.

  • +9
Rachel Weisz Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odabir upečatljive haljine, glumica je dodatno naglasila zlatnim detaljima poput narukvice, naušnica ringova i para zlatnih cipela s blok petom,dok je cjelokupan stajling zaokružila okruglim sunčanim naočalama.

'Daniel i ja smo iznimno sretni. Uskoro ćemo dobiti malog čovjeka. Ne možemo dočekati i da upoznamo njega ili nju. Spol je još uvijek veliki misterij', kazala je Weisz koja će u 48. godini ponovno iskusiti čari majčinstva i trudnoće.

  • +12
Rachel Weisz i Daniel Craig Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Britanka je tijekom dugogodišnje veze s američkim redateljem Darrenom Aronofskim dobila sina Henryja, danas 11-godišnjeg dječaka, dok Craig ima 25-godišnju kćer iz prvog braka s glumicom Fionom Loudon.