diorova revija u parizu

Brigitte Macron stigla na modnu reviju noseći torbicu koja je predmet žudnje

24.09.2024 u 16:48

Bionic
Reading

I Dior danas predstavlja svoju novu kolekciju na Tjednu mode u Parizu, a podršku jednoj od najdugovječnijih i najluksuznijih brendova stigla je dati i Brigitte Macron

Francuska modna kuća Dior jedan je od sinonima luksuza, a njihove komade posebno voli i Brigitte Macron. Prva dama francuske Diorove komade često nosi u važnim prilikama, kao što je i zatvaranje Olimpijskih igara u Parizu, pa ni ne čudi da se našla na listi poznatih dama koje su stigle vidjeti najnoviju kolekciju s potpisom talijanske dizajnerice.

Uz glumice Natalie Portman i Rosamund Pike, popularna Francuskinja stala je uz norvešku kraljicu i uz izvršnu direktoricu Diora te pozirala čekajući da počne revija najnovijih Dior komada.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Poznata kao ljubiteljica kompleta sačinjenih od sakoa u kombinaciji s hlačama ili suknjama, Macron ni ovaj put nije eksperimentirala, već se odlučila za crnu suknju do koljena i sakoa s vezicama inspiriranima svečanim vojnim odorama.

Uz upečatljivo blještavo prstenje, istaknuta Francuskinja pozornost je plijenila i odabirom torbice koja je na listi želja brojnih ljubiteljica mode, posebice onih koje vole Diorov potpis.

Brigitte Macron nije odoljela torbici koju je inspirirala princeza Diana

Kao ni mnoge trendsetterice, ni Macron nije odoljela mini torbici prepoznatljive prošivene teksture.

Istu torbicu crne boje Francuzi su darovali princezi Diani kada je 1995. stigla na izložbu Cézannea u Grand Palaisu. Naime, godine 1994. dizajner Gianfranco Ferré dizajnirao ju je pod imenom Chouchou, a princezi se toliko svidjela da ju je nosila i izvan Francuske te rado uklapala u svoje modne kreacije.

u parizu

Dior okupio brojna poznata imena: Uz Brigitte Macron pozirala i kraljica

Pogledaj galeriju