bezvremenski dior

Klasika je uvijek dobar izbor, a efekt haljine koju je nosila Reese Witherspoon bio je zapanjujući

16.09.2024 u 09:58

  • +6

Reese Witherspoon

Izvor: Profimedia / Autor: ALEX GALLARDO / UPI / Profimedia

Bionic
Reading

Dodjela Emmyja okupila je neke od niz glamuroznih i upečatljivih stajlinga na crvenom tepihu. No Reese Witherspoon odlučila se za čistu klasiku u bezvremenskom Dioru. A učinak je bio jednostavno zapanjujuće dobar look

Miljenica Amerike koju mnogi dobro pamte po ulozi plavokose odvjetnice u filmu 'Plavuša s Harvarda', Reese Witherspoon, vratila se na dodjelu nagrada Emmy. S nominacijama za dvije nagrade, onima za dramsku seriju i glavnu glumicu u dramskoj seriji, u jednoj kategoriji suprotstavila se prijateljici Jennifer Aniston, a u drugoj se za pobjedu borila sa zvijezdom 'Prijatelja', jer su Aniston i Witherspoon izvršne producentice serije 'The Morning Show'.

Povratak na crveni tepih

Iako Witherspoon nije nepoznata na crvenom tepihu Emmyja, prošlo je nekoliko godina otkako je njime koračala, što njezin ovogodišnji dolazak čini mnogo značajnijim.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Za 76. ceremoniju dodjele nagrada Witherspoon je odabrala crnu Diorovu haljinu bez naramenica od tila sa suknjom u stilu balske haljine i aplikacijama cvijeća u boji slonovače. Njezini modni dodaci bili su jednako bezvremenski i uključivali su ogrlicu s dijamantima i žutim kamenom te odgovarajuće naušnice.

Glumica je svoju prepoznatljivu plavu kosu skupila u chic punđu, a glamurozan look završila je smokey eyes šminkom na očima, istaknutim obrazima i nježnim ljubičastim ružem.

Glumica i producentica

Godine 2022., kada je također bila nominirana za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji, nosila je plavu haljinu bez naramenica s istaknutom ogrlicom obasutom dijamantima i draguljima u boji oceana, a oni su bili usklađeni s crnim i plavim uzorkom boje tinte na njezinoj haljini.

Witherspoon je osvojila Emmyja 2017., kada su nagrađene 'Male laži'. Iako je glumila u toj omiljenoj seriji, njezin rad kao izvršne producentice donio joj je pobjedu. Serija je bila nominirana za 21 nagradu Emmy, a osvojila ih je osam.

76. emmy

Pogledajte glamurozna izdanja s prestižne dodjele televizijskih nagrada

Pogledaj galeriju