GRECE GHANEM

Brišu godine: Ove udobne hlače lako se kombiniraju i svakom stajlingu daju cool vibru

09.08.2023 u 14:14

Bionic
Reading

Grece Ghanem, omiljena pedeset plus influencerica s više od 2 milijuna pratitelja, ovih se dana nalazi u Copenhagenu na Tjednu mode

Grece uvijek iznova dokazuje da žene iznad 50 itekako imaju mjesta na svjetskoj modnoj sceni. Po struci je mikrobiologinja i osobna trenerica, a u nešto manje od 7 godina postojanja svog profila na Instagramu okupila impresivnu publiku.

Sjedokosa Kanađanka koja je nedavno posjetila i našu obalu, zaljubivši nikad ne griješi kad se radi o chic modnim kombinacijama pa je i za ovaj zanimljiv look dobila brojne pohvale.

Ponovno je osmislila besprijekoran stajling koji donosi chic vibru te ima jak anti-age efekt.

  • +3
Grece Ghanem Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Puno je puta Grece dokazala kako za nju nepisana pravila odijevanja za zrelije dame ne vrijede i da se njezin stil nije puno promijenio od vremena kad je imala 20-ak.

INSPIRATIVNI STAJLINZI

Kako ove jeseni modno zablistati? Stajliš Skandinavke imaju pregršt ideja

Pogledaj galeriju

Pripijeni top neobičnog grafičkog uzorka spojila je s cool hlačama širokih nogavica cargo stila načinjenima od tamnoplavog satena.

Upravo su ovakvi modeli idealni za svaku dob i bez sumnje će pristajati svakom stasu, ali i dobi. Jednostavno se kombiniraju samo pripazite da gornji dio bude užeg kroja kako bi se postigla skladnost figure.

Modna ikona iz Montreala s rastućom 'sljedbom' fanova kao i obično look je uspješno nadogradila s divnom Chanelovom kožnom torbicom i srebrnim sandalama te svojim omiljenim modnim dodatkom, sunčanim naočalama uskih okvira.