cipelice plesalice

Cipele u kojima ćete uplesati u novu godinu: Kako ih odabrati i uz što kombinirati?

27.12.2022 u 06:58

Bionic
Reading

Novogodišnja večer uvijek je prilika za kombinacije koje inače nemamo hrabrosti obući. Bez obzira planirate li kraj godine dočekati u klubu, u kući sa prijateljima ili na plesnoj zabavi, zablistajte u svojem outfitu! Ne zaboravite na cipele, one su duša cijele kombinacije

Za zadnju večer u godini obično pripremamo uzbudljive outfite u kojima ćemo staru lijepo ispratiti, a novu godinu dočekati u novom ruhu čiji će sjaj obasjati cijelu godinu pred nama. Često se pri slaganju kombinacija vodimo time da izgledamo što bolje, da obučemo nešto što se tijekom 'običnih' izlazaka ne bismo usudili i da nekako uklopimo neizostavne šljokice i crvene detalje.

Nasreću, ove godine upečatljivo je in - sve je dopušteno!

Ukoliko želite imati outfit koji će primijetiti baš svaki uzvanik na zabavi, potrudite se da imate neki poseban detalj. Pripazite na kombiniranje drugačijih uzoraka ili spajanja šljokica sa šljokicama. Iako je takav potez hrabar, treba biti dobro promišljen i odrađen s velikom dozom stila.

Modne klasičarke vjerojatno će posegnuti za klasičnim salonkama koje će posebnost i duh praznika unijeti nekom veselom bojom ili šljokicama. Posebno seksi su visoke potpetice u crvenoj boji, koja bi trebala osigurati ljubavnu sreću u godini pred nama. 

Žene spremnije na 'otkačeniji' odabir obuće u novu godinu otplesat će u popularnim platformama ili cipelama ukrašenim perjem. Odjenete li malu crnu haljinu sa svjetlucavim štiklama, stvorile ste stylish kombinaciju za novogodišnju večeru ili malo zaplesaniji party.

Želite li jednostavniju haljinu, pokušajte uz nju nositi čizme. Klasične crne ili možda hrabrije zlatne, ponuda high-street dućana nudi ponešto za svakoga. Kombinirate li čizme s kraćom slip haljinom ili toplijom midi varijantom, čizme će odraditi svoj posao i unijeti cool dozu vašem jednostavnijem outfitu.

Koji god par cipela odabrali, udobnost bi uvijek trebala biti na prvom mjestu jer kako inače planirate započeti godinu u veselom i rasplesanom raspoloženju?

  • +15
Cipele za novogodišnju zabavu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo