INES DE RAMON

Djevojka Brada Pitta spojila najpoželjnije komade, a svu pažnju ukrale su hit balerinke

07.06.2024 u 11:03

  • +2

Ines de Ramon

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon što je vezu s oskarovcem Bradom Pittom učinila javnom, Ines de Ramon privlači pozornost gdje god se pojavi

Atraktivnu brinetu vojska paparazza ovog tjedna uhvatila je na ulicama Los Angelesa, na kojima je i ovoga puta modno briljirala.

Poput Bradove bivše supruge, oskarovke Angeline Jolie, Ines de Ramon pokazala se velikom ljubiteljicom modnog minimalizma i zlatnog pravila 'manje je više'.

Navedeno je nebrojeno puta do sada dokazala svojim ležernim stajlinzima, a posljednjim u nizu vješto je spojila neke od najpoželjnijih komada na modnoj sceni.

Još prošle godine brojni brendovi najavili su dominaciju 'ružnih' boja na modnoj sceni, sa blijedožutom u glavnom fokusu, a upravo ona uspjela se najviše istaknuti u posljednjem stajlingu djevojke Brada Pitta.

Traperice s laskavim detaljem proreza pri dnu nogavica tako je kombinirala s predimenzioniranom, maslac žutom košuljom ukrašenom vječnim prugicama.

Po pitanju dodataka i ovoga puta igrala je na sigurno, odabirom provjerenih komada poput sunčanih naočala avijatičarki u duhu 70-ih i velike crne torbe s potpisom modne kuće Chanel.

Spomenuta torba, međutim, nije jedini komad s potpisom francuske kuće koji se istaknuo u njezinom stajlingu.

Poput brojnih dama iz svijeta slavnih i ljubiteljica mode diljem svijeta, djevojka Brada Pitta nije odoljela kultnim Chanelovim balerinkama 's kapicom'.

Taj prepoznatljivi detalj ukrašen logom brenda stvara vizualan efekt manjih stopala i noge čine duljima, a već desetljećima pvaj model ne silazi s listi must-have obuće s dizajnerskim potpisom.