ORIJENTALNI STIL

Domaće ljepotice obožavaju nakit iz 'Sulejmana'

29.11.2012 u 10:16

Bionic
Reading

Mnoge dame s estrade uljepšavaju se nakitom inspiriranim serijom 'Sulejman Veličanstveni'

Serija 'Sulejman Veličanstveni', koja se prikazuje na RTL Televiziji od kolovoza i u Hrvatskoj je, kao i u ostalih 40-ak zemalja u kojima se prikazuje, pokrenula neke nove trendove. Osim knjiga, crvene boje za kosu, frizure zvane 'huremica' i izbora dvojnika glavnih aktera serije - popularno nazvana 'sulejmanija' ne prestaje, tako se mnoge Hrvatice kite nakitom inspiriranim serijom.

Veličanstvena pojava Severine u 'Plesu sa zvijezdama' u zlatnom trikou pomalo je zasjenila činjenicu da je pjevala u dugoj haljini i s trakama na glavi koje su slične krunama koje se nose na sultanovom dvoru. Severini je tako pošlo za rukom da izgleda kao sultanija dok je pjevala 'Grad bez ljudi'.

Velika obožavateljica serije, voditeljica showbiz emisije 'RTL Extra Magazin', Antonija Stupar Jurkin, 'uhvaćena' pri posjetu srebrnarnici, gdje je isprobavala naušnice i medaljon koji nosi Hurem. Osim što je lijepa voditeljica opčarala prodavača stavivši na sebe medaljon i naušnice, mnogi prolaznici su zastali kada su je vidjeli s nakitom. Nakitu inspiriranom serijom ne može odoljeti niti Antonija Stupar koja je nedavno raskošne naušnice i ogrlice probavala u zlatarnici koja je svoju kolekciju napravila prema gledanoj seriji. Antonija nije mogla odoljeti prekrasnom nakitu, te si je priuštila nešto iz bogate kolekcije.

Lejla Filipović i sama je postala dizajnerica nakita. Nedavno je tako na Aleksandri Dojčinović pažnju plijenila svojim zlatnim naušnicama. Njenu ljepotu lijep nakit svakako dodatno ističe, tako da se nadamo da će nakit češće nositi.

Lana Jurčević također se uljepšala bogatom krunom na novom coveru svog albuma. Kruna može čak i zasjeniti raskošnu krunu žestoke sultanije Hurem. Nije poznato je li Lana obožavateljica serije 'Sulejman Veličanstveni', no zanimljivo je koliko joj dobro pristaje takva kruna.

Nina Badrić postala je zaštitno lice zlatarnice te si je dala mašti na volju. Nakitarska kuća Frey Wille ima 90 trgovina u 35 zemalja diljem svijeta, a sredinom rujna otvorila dućan i u središtu Zagreba. Tim povodom, snimljena je reklamna kampanja s Ninom Badrić, a glazbenica predstavlja dvije kolekcije - prva je nadahnuta Afrikom i plemenskim motivima, a druga radovima čuvenog austrijskog slikara Gustava Klimta. Samo je pitanje kada će i oni biti inspirirani čuvenom serijom.

Lijepa Nataša Janjić i službeno je najbolja dvojnica domaća sultanija Hurem, pa joj sve stoji. Crvenokosa glumica često ne nosi nakit, ali zato kad ga stavi, zabljesne punim sjajem.