sjajan izbor

Donna Vekić ima savršenu košulju za posebne prilike

12.09.2024 u 18:24

Bionic
Reading

Naša srebrna Donna Vekić dan je provela u Palači Dverce gdje ju je dočekao Tomislav Tomašević. Za susret s gradonačelnikom Donna je odabrala model košulje koji se jednostavno kombinira, a svojom bojom unosi vedrinu u jesenje dane

Naša srebrna Olimpijka sada slavi u Hrvatskoj! Navijači i obožavatelji prvo su Donni Vekić pripremili dobrodošlicu u njezinom rodnom Osijeku pokazavši joj koliko im znači njezin uspjeh, a onda je tenisačica stigla u Zagreb u Palaču Dverce na susret s Tomislavom Tomaševićem. Gradonačelnik Zagreba primio je tenisačicu povodom njezinog osvajanja srebrene medalje na Olimpijskim igrama u Parizu 2024, budući da nije mogla biti prisutna na dočeku za olimpijce u kolovozu.

Naša je 28-godišnja tenisačica poznata kao velika ljubiteljica mode koja zainteresirano prati modne trendove i novitete, a za ovu se svečanu prigodu odlučila za poslovnu eleganciju s potpisom domaćeg brenda s kojim ima već dugogodišnju uspješnu suradnju.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Donna Vekić bira elegantne komade s domaćim potpisom

Aleksandra Dojčinović već godinama oblači tenisačicu za bitne prigode, a ovaj put Donna je zablistala odjevena u elegantne crne široke hlače te efektnu narančastu košulju.

Unatoč zagrebačkom sivilu, Vekić se odlučila za košulju jarke boje, finog materijala i kroja koji odiše elegancijom.

  • +9
Donna Vekić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ženstveni V izrez razigran je šalom koji je odlučila ostaviti nezavezanim. Umjesto mašne u kakvu se ovakvi šalovi često vežu, tenisačica se odlučila za cool pristup pa je jedan dio šala ostavila da pada, dok je drugi ležerno prebacila preko ramena.

Košulja ovog modela idealna je za raznorazne poslovne prilike ili svečana obiteljska druženja, a izgledat će jednako efektno i uz hlače i uz plisirane suknje. Za urbaniji dojam, ovakve košulje lako je nositi i uz traperice.

U posjetu gradonačelniku Tomaševiću predstavila je i svoj novi look sa šiškama koje je stilizirala uz nisku punđicu.

  • +2
Zara traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo