VRLO SU LASKAVE

Ove Zarine traperice obožavaju zrelije dame, a stvaraju iluziju vitkije linije

10.09.2024 u 13:21

Bionic
Reading

Ljetna sezona samo što nije završila, a jedan od osnovnih komada iz kojih ne izlazimo u mjesecima što slijede su - traperice

Zaljubljenice u modu jednoglasne su kad se radi o dobrim trapericama - to je komad koji se nosi od jutra do mraka, a ovisno o stiliziranju može biti casual za dnevne prigode, ali i glam za večernji izlazak.

Kao i uvijek, Zara, najpopularniji brend iz grupacije Inditex, razveseli nas svojom ponudom must have komada oko kojih vrlo brzo zavlada veliki hype.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Crne traperice savršen su osnovni komad u svakoj garderobi, a Zara ima divan model koji odlično pristaje i zrelijim damama jer iznimno laska figuri te se može odlično kombinirati s balerinkama, tenisicama, loafericama, slingback cipelama...

top modeli

U Zaru su već stigle haljine za jesen, a ove savršeno peglaju trbuščić i nose se uz čizme

Pogledaj galeriju

Udoban i svestran model

Traperice tzv. cropped, odnosno skraćene siluete, s lepršavim rubom na gležnju, idealne su za jesensko razdoblje, a dolaze i po pristupačnoj cijeni od 25,95 eura. Pa ako postoji model hlača koja je posljednjih sezona osvojio žene svih dobnih skupina zahvaljujući svojoj laskavoj silueti, svestranosti i udobnosti, onda su to skraćene varijante, čija duljina završava malo iznad gležnja, ostavljajući ih otkrivenima. Jedan od razloga zbog kojih su toliko omiljene je i to što nas čine mršavijima i vitkijima.

Rez točno na najtanjem dijelu nogu stvara okomitu liniju koja vizualno izdužuje figuru. Osim toga, izloženi gležanj daje posebnu chic vibru looku.

Osim toga, idealne su za nošenje uz najpoželjniju obuću jesenske sezone: mokasinke ili balerinke.

Premda su crne traperice opcija koja nikad ne izlazi iz mode, ovaj model dostupan je u različitim nijansama, pa ako ste u potrazi za jesenskim osvježenjem garderobe, njime ne možete nikako pogriješiti.