HIT IZ ZARE

Dosta vam je haljina? Ove chic hlače izgledaju daleko skuplje nego što jesu

12.06.2024 u 15:27

Bionic
Reading

Ljetna garderoba nezamisliva je bez udobnih haljina ili suknji, ali za one situacije u kojima želite nositi hlače, Inditexov najpopularniji brend ima idealan model savršen za topliji dio godine

Zara nas uvijek iznova oduševljava svojim trendi komadima zbog kojih neće patiti ni kućni budžet, a lansirali su pravi modni biser inspiriran elegantnom i privlačnom estetikom - tihim luksuzom.

Novitet koji će mnoge fashionistice odmah oduševiti predivne su hlače širokih nogavica koje mogu nositi i 20-i-nešto-godišnjakinje, ali i zrelije dame.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

margot robbie

Mnogi će je teško prepoznati: Modni zaokret najljepše holivudske plavuše

Pogledaj galeriju

Ove elegantne hlače odjevni su predmet koji izgleda daleko skuplje nego što jest, a odlična su opcija za mnoge prigode, od poslovnih do večernjih.

Idealne su za sve one trenutke u kojima su nam traperice zadnje na popisu poželjne odjeće, želimo se odmaknuti od haljina ili suknji, a još nismo spremni za komade koji otkrivaju noge.

Osim toga, ovakvi su modeli sjajna opcija za ljetne temperature, osobito ako su načinjene od prozračnih tkanina poput lana, pamuka, lagane viskoze...

Budući da se odlično sljubljuju s trendi crop topovima, bluzama ili običnim T-shirtom, nekako vjerujemo da će se ove Zarine hlače rasprodati u kratkom roku, pa ako su vam zapele za oko, nemojte oklijevati. Također, cijena im je posve prihvatljiva, 59,95 eura, dostupne su u veličinama od XS do XL, a napravljene su od vrlo zahvalne kombinacije lana i pamuka.

Možete ih nositi i s natikačama, sandalama na petu, espadrilama, tenisicama, birkenstockicama...