U ISTOM DANU

Dva različita, a opako dobra kaputa na slavnoj glumici

19.02.2016 u 12:50

  • +6

Blake Lively

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Blake Lively uvijek je imala besprijekoran osjećaj za modu, a samo u posljednja dva dana sve je zadivila odličnim izdanjima

Nakon što je zablistala u dvije prekrasne haljine Michaela Korsa u istom danu, čiju je reviju i pratila na njujorškom Tjednu mode s majkom Elaine, Blake je idući dan imala i dva odlična kaputa u sasvim drugačijim stylinzima

Kako paparazzi budno prate svaki njezin korak, raspoloženu su glumicu prvo uslikali u društvu majke na povratku u jedan njujorški hotel. Prelijep kaput u bež boji s detaljima poput epoleta na ramenima koje odgovaraju onima u struku i naglašavaju ženstvenost, lijepo se slagao s gležnjačama Sarah Flint.

Kasnije je glumica izašla u sasvim drugačijoj kombinaciji, a zadržala je samo neobičnu torbicu koja izgleda poput velikog bisera. Rokerske kožne hlače i bijelu majicu te crne čizmice uparila je s još jednim lijepim kaputom. Ovaj je put to bio tamnoplavi komad izvezen detaljima u crvenoj boji s jedne strane.

Dok je bila na reviji Michela Korsa, lijepa je glumica otkrila kako nema svog stilista i za svaki outfit sama se pobrine, a otprije je poznato da se najčešće sama pobrine za frizuru i šminku.

'Nemam stilista pa me to prisiljava da nazovem sama dizajnera. Tako se često sprijateljimo i to zapravo određuje zašto nečije komade nosim više, a nečije manje. A u ovom poslu ne postoji nitko zabavniji i bolji od Michela', nahvalila je dizajnera Blake za New York Times.