CHRISSY I EMILY

Dvije ljepotice odabrale isti hit kaput

04.02.2016 u 10:00

Bionic
Reading

Kaput s potpisom Yvesa Saint Laurenta, koji neodoljivo podsjeća na muški kroj, svojim dizajnom privukao je dvije manekenke. Novopečena trudnica Chrissy Teigen i lijepa Emily Ratajkowski dokazale su da spomenuti kaput strogih linija odlično izgleda i u elegantnom i u nešto opuštenijem izdanju

Novopečena trudnica Chrissy Teigen, osim što vidno uživa u drugom stanju, na jednak način gušta i u modnim igrama. Prilikom pojavljivanja u društvu supruga na ovogodišnjem izdanju filmskog festivala Sundance, Chrissy je sve oduševila pojavivši se u kaputu modne kuće Yves Saint Laurent. Spomenuti kaput strogih linija krasio je uzorak riblje kosti, čest na muškim verzijama.

Sofisticiran i topao kaput Chrissy je kombinirala uz crne odjevne komade i trendovske gležnjače te zanimljive Diorove sunčane naočale.

Ovakav stilski odabir savršen je primjer za sve one koji žele da im bude toplo, a da pritom ne žrtvuju modni segment. Kaput s uzorkom riblje kosti odlično izgleda i u nešto opuštenijem izdanju, što najbolje potvrđuje Chrissyna kolegica s modnih pista - Emily Ratajkowski

Lijepa Emily nedavno je viđena u Los Angelesu u istom kaputu, a koji je, za razliku od Chrissy, kombinirala uz starke, skinny traperice s prorezima na koljenima i crvenu vestu dubokog V-izreza.

Trendovski kaput s potpisom Yvesa Saint Laurenta rasprodan je na stranici Net-A-Porter, što dovoljno govori o njegovoj privlačnosti i popularnosti.