SAVRŠEN ODABIR

Elegantan sako nepogrešiva je investicija, a zbog Kate Middleton znamo koji će model biti hit

23.09.2024 u 19:12

Bionic
Reading

Proteklog vikenda princ William i Kate Middleton 'pobjegli' su od djece i otputovali nakratko u Balmoral, gdje su s kraljem Charlesom III i kraljicom Camillom prisustvovali i nedjeljnoj misi. Za tu prigodu Kate je ponovno izvukla modnog asa iz rukava i, ne sumnjamo, ponovno nametnula novi trend ove jeseni

Prvi javni izlazak Kate Middleton, otkako je s javnosti podijelila video u kojem je otkrila kako je kemoterapija napokon iza nje, oduševio je sve njezine obožavatelje, a nije trebalo dugo ni da 'seciraju' njezin modni odabir. Iako se ne vidi cijela kombinacija, koju je Kate proteklog vikenda odjenula za odlazak na nedjeljnu misu u Balmoralu, ključne komade modni su znalci odmah prepoznali.

Na fotografijama, koje su paparazzi snimili dok su Kate i William prolazili pored njih u automobilu, vidi se tek fedora, koja krasi njezinu glavu, te sako, koji će, ne sumnjamo, postati najtraženiji jesenski komad.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Šik kombinacija idealna za jesen

Kate je izgledala sjajno u šik kombinaciji koja je idealna za jesen. Za oko odmah 'zapinju' njezine naušnice Temple of Heaven s potpisom Cassandre Goad, ali i jedan od njezinih omiljenih fedora šešira s perjem Hicks & Brown. Feodra šešir prepoznatljiv je po mekom obodu i nazubljenom vrhu, a upravo ovaj model Kate je nosila i u kolovozu, kada su je paparazzi isto tako uhvatili iz automobila.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Tada je uz šešir odabrala karirani baloner brenda Holland Cooper u smeđoj boji, istaknutih masivnih zlatnih gumbića u dva reda te chic remenčića na rukavima i oko struka.

Upečatljivi tartan print

Ovoga puta kaput je ostavila po strani, odabravši sako u savršenoj boji burgundca i s upečatljivim tartan printom. Inače, boja burgundca definitivno je i boja sezone, stoga ne treba sumnjati da će ovakvi modeli uskoro zavladati gradskim ulicama.

Kate je odjenula sako s potpisom Blaze Milano koji je karakterističan po kroju koji podsjeća na 80-e i vizualno je stegnut u struku, zahvaljujući čemu se postiže dojam još tanjeg struka i figure pješčanog sata.

Inače, dobri poznavatelji stila Kate Middleton odmah su primijetili da je taj isti sako već nosila u nekoliko prigoda tijekom godina, a budući da joj tako dobro pristaje, to joj nitko ne može zamjeriti.