za ljetne stajlinge

Elegantne, a udobne sandale s visokom potpeticom nisu mit, ovo su modeli na koje treba baciti oko

06.07.2023 u 11:59

Bionic
Reading

Elegantne, ali udobne sandale, i to bez odricanja od pete? To je itekako je moguće, a ovi divni modeli zadovoljiti će baš svaku stilsku potrebu ovog ljeta

Postoje li elegantne i udobne sandale? Sigurno ste barem jednom u životu zaljubili u predivne sandale u izlogu, ali ste kupnju vrlo brzo požalili već nakon prvog nošenja zbog izrazite neudobnosti. Vrijeme gdje se za ljepotu trebalo trpjeti davno je završeno, a po pitanju sandala udobnost se ne mora žrtvovati u korist stila – sasvim suprotno. Određeni modeli donose udobnost i stil koji idu ruku pod ruku jedno s drugim.

Itekako je moguće pronaći lijepe opcije koje obuhvaćaju sve estetske potrebe, kao i preferencije po pitanju visine potpetice. Ukratko, savršene modele za upotpunjavanje ljetnog outfita, bez obzira na priliku.

Od sofisticirane male pete, s niskom i tankom petom, do trenutno najcool sandala s tankim remenčićima, lako ćete pronaći par elegantnih (i udobnih) sandala da u kojima ćete provesti večer udobno plešući, bez brige o potpeticama.

Natikače s potpeticom

Ovo su cipele vrijedne ulaganja. Vrlo praktične imaju izrazito šarmantnu privlačnost zahvaljujući silueti svedenoj na najosnovnije. Lišene bespotrebnih detalja i sa četvrtastom petom, ovi modeli su nosivi od jutra do mraka, bez rezervnih cipela u torbi.

Sandale s kitten potpeticom

Među elegantne i udobne sandale par excellence zasigurno pripadaju modeli s kitten potpeticom. Ovo je modni dragulj bez premca kojeg vole ikone stila iz cijelog svijeta, budući da je savršen spoj sofisticiranosti i udobnosti.

Sandale s remenčićima i srednje visokom petom

Dopustite da vas očara gracioznost i profinjenost ovih malih remek-djela, savršenih za ljeto. Elegantne sandale s potpeticom od 5 do 7 centimetara savršena su sredina ako želite cipelu sofisticiranog dizajna, a pritom zadržati praktičnost i svestranost.

Sandale na vezanje, seksi i moderne

Kao simbol suvremene elegancije, detalji čine ovu sandalu privlačnom i vrlo praktičnom - vezice koje se vežu gležnja, pružaju jamstvo stabilnosti ali ujedno daju i dašak tajanstvenosti i privlačnosti, utjelovljujući sofisticirani stil i zavodljivost.

Elegantne, ali udobne sandale na visoku petu

Visoke potpetice ne moraju nužno biti sinonim za neudobnost. U ovoj kategoriji pronaći ćete modele čiju kupnju nećete požalit. Tajna je u čvršćoj podlozi, četvrtastoj potpetici i remenima koji pružaju dobru stabilnost.

Cool wedge sandale

Jednostavne i tako cool wedge sandale jedan su od najvećih trendova ove sezone. Ovo je kultni komad koji ne smije nedostajati u ormariću za cipele ni jedne zaljubljenice u modu. Skulpturalna potpetica čini ovu sandalu jedinstvenom i intrigantnom, ali i vrlo udobnom.

  • +11
Udobne sandale s potpeticom Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo