UGLEDNI GOSTI

Elegantne princeze: Modni dvoboj Kate Middleton i buduće norveške kraljice u dvorcu Windsor

02.03.2023 u 19:19

Bionic
Reading

Princ i princeza od Walesa ugostili su u dvorcu Windsor ugledne goste iz Norveške, princa Haakona i njegovu suprugu Mette-Marit

Kao i uvijek Kate Middleton, po mnogima jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, zadivila svojim stajlingom u smaragdnozelenoj boji koji joj je pristajao kao saliven.

Riječ je o elegantnom odijelu, kombinaciji sakoa i hlača koji potpisuje kuća Burberry, a lijepa supruga princa Williama nosila ga je s trendi pussy bow bluzom istog brenda koja je ovom stajlingu dala dozu bezvremenske elegancije i ženstvenosti.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: TIM ROOKE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Princ i princeza od Walesa nisu skidali osmijeh s lica prilikom susreta s budućim nasljednikom norveške krune i njegovom suprugom, princezom Mette-Marit koja za ovu prigodu nosila efektnu haljinu u crvenoj boji dok je svoju platinastoplavu kosu stilizirala u meke uvojke.

Norveški princ Haakon odjenuo je tamnoplavo odijelo, baš poput Williama, i odlučio se za plavu kravatu s uzorkom dok je princ od Walesa odabrao crvenu kravatu.

Kate je poznata što rado nosi kreacije s potpisom britanskih brendova, a Burberry joj je zasigurno među najomiljenijima. Besprijekorna frizura i decentan make up bili su točka na 'i' ovog izdanja omiljene princeze koja je poslovno-elegantni look zaokružila decentnim naušnicama.

Kate i William posljednji su se puta susreli s norveškim kraljevskim parom 2018.

Dvodnevni posjet princa Haakona i Mette-Marit ima za cilj promicanje poslovnog sektora s fokusom na zelenu industrijsku tranziciju, inovacije i energiju, ali i norveške književnosti i glazbe.

Inače, norveška princeza i buduća kraljica te zemlje, rođena je kao pučanka, u obitelji farmera i bila je samohrana majka. Ona i Haakon zaručili su se 2000. godine, a vjenčali 2001. usprkos brojnim negativnim kritikama javnosti. Imaju dvoje djece: princezu Ingrid Alexandru i princa Sverre Magnusa, dok se princezin sin iz prethodne veze Marius Borg Høiby, odlučio za svijet glume.