MONICA I TIM

Elegancija u crnom: Poznati par na vjenčanju slavnog nogometaša ponovio modnu formulu

30.09.2024 u 09:22

  • +3

Monica Bellucci i Tim Burton

Izvor: Profimedia / Autor: IPA/IPA / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Redatelj Tim Burton i njegova nova ljubav Monica Bellucci pojavili su se na glamuroznom vjenčanju legendarnog talijanskog vratara Gigija Buffona (46) u Toscani gdje je zanosna talijanska glumica imala ulogu kume

Nakon deset godina ljubavi Gianluigi Gigi Buffon i Ilaria D'Amico ovog su se vikenda vjenčali u Toskani, a među brojnim uzvanicima svi su primijetili i poznati par - Monicu Bellucci i Tima Burtona.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavni talijanski nogometaš i novinarka, inače roditelji osmogodišnjeg sina, izgovorili su 'sudbonosno da' tijekom ceremonije održane u subotu 28. rujna na bajkovitom posjedu Villa Oliva, u prisutnosti svojih najmilijih, a među brojnim gostima bio je i zvjezdani par.

Elegantna crna odijela

Dakako, i za ovu prigodu nisu odustali od svoje najdraže boje - crne. Ruku pod ruku, savršeno usklađeni u crnim odijelima i sa sunčanim naočalama, talijanska ljepotica i proslavljeni američki redatelj nisu propustili Buffonovo vjenčanje budući da je Monica bila mladenkina kuma.

  • +9
Vjenčanje Gianluigija Buffona Izvor: Profimedia / Autor: Cuffaro / IPA / Profimedia

Glumica je izgledala prelijepo u chic odijelu u kombinaciji s još jednim modnim klasikom - bijelom košuljom - te moćnom crnom torbom, a kosu je stilizirala u elegantnu frizuru s dugim šiškama po sredini.

Ovo je drugi brak za Buffona, jer bio je oženjen glumicom i bivšom Miss Češke Alenom Šeredovom između 2011. i 2016. Iz tog braka ima dva sina: Louisa Thomasa (16) i Davida Leeja (15).

Inače, Burton i Bellucci uskoro će proslaviti dvije godine ljubavi. Američki redatelj i talijanska glumica nisu se odvajali od susreta na festivalu Lumière u Lyonu u listopadu 2022., a surađivali su i u njegovu najnovijem filmu 'Beetlejuice Beetlejuice', nastavku kultnog filma iz 1988.