nova frizura koja se ne sviđa svima

Eva Mendes napravila promjenu koja je podijelila fanove: 'Iskreno, uopće ti ne stoji! Nadam se da se barem Ryanu sviđa...'

11.01.2023 u 12:57

Bionic
Reading

Poznata po svojoj bujnoj smeđoj kosi, Eva Mendes iznenadila je mnogobrojne obožavatelje kada je na Instagramu podijelila nešto drugačiji stil - ispeglanu kosu u crvenim i narančastim tonovima

Holivudska glumica Eva Mendes pokrenula je val rasprava među svojim fanovima objavom nove frizure.

Poznata po svojoj bujnoj smeđoj kosi, iznenadila je mnogobrojne obožavatelje kada je na Instagramu podijelila nešto drugačiji stil - ispeglanu kosu u crvenim i narančastim tonovima.

'Malo dubokih misli... Je li ovo dobar dan za kosu ili loš? Hmmm... To je pitanje...', šaljivo je napisala Eva u objavi ispod fotografije.

Fanovi su ostali podijeljeni. Dok jedni tvrde kako na njoj svaka frizura prekrasno izgleda, drugi joj suptilno poručuju kako joj ovaj izgled nikako ne stoji:

'Iskreno, uopće ti ne pristaje. Ali, i dalje izgledaš nevjerojatno dobro.'

'Ne, nikako ti ne stoji dobro, ali srećom radi se samo o boji kose!'

'Ovo sigurno nije moj favorit, ali nadam se da se barem Ryanu sviđa', bili su neki od komentara.

  • +3
Eva Mendes Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim promjena frizure, Eva Mendes na svojim društvenim mrežama voli dijeliti razne detalje iz privatnog života. S Ryanom Goslingom ima dvije kćeri te rado prikazuje razne zgode iz svakodnevice majčinskog života.