OTKRIO ISTINU

Evo što muči Eda Sheerana

19.03.2013 u 14:49

Bionic
Reading

Već neko vrijeme se šuška da su glazbenici Ed Sheeran i Taylor Swift u tajnom vezi. Crvenokosom pjevaču dojadile su te pričice te je konačno otkrio što se zbiva između njih dvoje

Mediji su se nedavno raspisali o ljubavi između mladih glazbenika koji su se sprijateljili tijekom suradnje na njezinom novom albumu Red, no Ed sad jasno i glasno demantira te glasine.

'Ona je samo moja jako dobra prijateljica. Istina je da sam se zadržao u njezinoj hotelskoj sobi do četiri ujutro i da sam izašao u istoj odjeći, ali ništa se nije događalo. Mi smo radili na novim pjesmama. Nikad ne bih želio upropastiti naše prijateljstvo. Najluđe od svega je da su svi moji prijatelji povjerovali tim glasinama', rekao je Ed The Sunu.

Sheeran je u jednom intervjuu rekao da kad bi on nešto i htio s Taylor, ona nikad ne bila s njim.

'Sjajno smo se proveli prilikom snimanja u studiju, ali i kad bih htio nešto s njom, mislim da nemam šanse. Svi njezini dečki su visoki, zgodni i tamnokosi, a ja sam bucmast i crvenokos', smatra Ed. Za Taylor je imao samo lijepe riječi.

'Ona je zabavna i skromna djevojka. Sretnik je onaj tko bude njezin dečko', rekao je tada Ed.

Taylor su dosad povezivali s mnogim poznatim dečkima među kojima su bili i Taylor Lautner, John Mayer, Jake Gyllenhaal, Conor Kennedy i Harry Styles iz One Directiona