SASVIM OČEKIVANO

Evo tko je najbolja modna blogerica

15.09.2015 u 09:05

Bionic
Reading

Titulu najbolje modne blogerice, kao što se i pretpostavljalo, u sklopu New York Fashion Weeka odnijela je Talijanka Chiara Ferragni

Tzv. Bloglovin' Awards, svojevrsni blogerski Oscari dodjeljuju se tijekom trajanja njujorškog tjedna mode u čak 24 različite kategorije, a poduzetna Talijanka koja je ovoga ljeta uživala i u Dubrovniku, osvojila je, posve očekivano, nagradu za najbolji blog godine za svoj blog The Blonde Salad. To joj je već četvrti Bloglovin' Award, a na svom profilu na Instagramu zahvalila se svojoj obitelji, dečku i svom timu, dakako, i svojim pratiteljima.

Thursday in Los Angeles in @storets shirt #TheBlondeSaladGoesToHollywood

Fotografiju objavljuje Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Chiara Ferragni spada među najutjecajnije modne blogerice, a ima oko 4,5 milijuna vjernih pratitelja. Pokrenula ga je kao studentica prava te odlučila pisati o modi, fotografiji i putovanjima. Našla se i na Forbesovoj listi najbogatijih osoba na svijetu u dobi do 30 godina. U dobi od samo 28 godina već ima milijune na bankovnom računu, a svoju ljubav prema modi uspješno je pretočila u unosan biznis.

No need to buy yet ANOTHER makeup brush! Make your own contour brush instead! (Link in profile, tutorial by @amynadinemakeup)

Fotografiju objavljuje The Beauty Department (@thebeautydept)

Nagradu za Breakthrough fashion blogger of the year osvojio je blog Thrifts and threads, a nagradu za najbolji beauty blog je osvojio The beauty department. U kategoriji Best Lifestyle blog nagradu je odnio blog Queen of jetlags, a najbolji blog posvećen putovanjima je Tuula Vintage.