NAKON PORODA

Evo zašto je Anja Alavanja tako mršava

07.12.2012 u 13:42

Bionic
Reading

Anja Alavanja svoju savršenu liniju može između ostalog zahvaliti i svom 11-mjesečnom sinu Jakovu. Iako je već po izlasku iz bolnice Anja skinula mnogo kila, za njezinu dobru formu zaslužan je trening - sa sinom

S navršena dva mjeseca, čim je Jakov počeo dizati glavicu, mama i sin krenuli su na zajednički AEROfitness, program vježbanja za mame i bebe, u kojem i ona i njezin mezimac neizmjerno uživaju.

Vježbanje u svakodnevnom životu od iznimne je važnosti u životu svake žene. S obzirom da mnoge žene tijekom trudnoće smanje intenzitet vježbanja, važno je da s vježbanjem započnu ubrzo nakon poroda.

'U početku sam vježbala s njim na rukama jer je zahtijevao konstantnu pažnju, no sada se igra i uživa s drugom djecom. Vježbanje je zamišljeno tako da majke nakon poroda vježbaju i fokusiraju se na kritične zone nakon poroda (trbuh, leđa, stražnjica i noge). Postoji predviđeno mjesto za bebe i dok miruju, majke mogu same vježbati, no ako traže pažnju, vježbaju s bebama u rukama. Zaista je zabavno', rekla je mlada mama Anja za Story i opisala kako to izgleda danas u odnosu prije devet mjeseci.

'Jakov je sada već velik, ima 11 mjeseci, tako da sad trčkara oko nas dok vježbamo, a u sredini dvorane nalaze se interaktivne igračkice s kojima se obožava igrati, pa oboje uživamo i spajamo ugodno s korisnim', dodala je voditeljica CMC televizije.