PRAVAC U EMIRATE

Fani Stipković osvojila i šeike

22.02.2011 u 17:59

Bionic
Reading

Novinarka Fani Stipković intervjuirala je čelnike nogomentog saveza Ujedinjenih Arapskih Emirata i pritom ih šarmirala, pa su uzvratili kontranapadom i napravili intervju s njom

Reporterka 'Red Carpeta' iz Dubaija će, donosi arapski portal, hrvatskim gledateljima prenijeti najnovije informacije koje se odnose na rad i novosti unutar nogometnog saveza Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Ovo je Fanin prvi posjet toj zemlji, a plavokosa novinarka šarmirala je šeike i čelnike tamošnjeg nogometnog saveza. Oduševljeni elokventnom reporterkom, i domaćini su napravili intervju s Fani, koji će biti objavljen na njihovom portalu.

'Išla sam u Dubai pratiti tenis i napraviti reportažu o tenisačicama i tenisačima koji su igrali, budući da organizacija Dubaija uvijek priredi pravi spektakl od svake manifestacije. Dok sam ovdje želim napraviti što više raznih priča, pa sam tako intervjuirala najveću nogometnu zvijezdu ovdje trenutno – Fabija Cannavara. Tim povodom sam posjetila njihov nogometni klub Al Ahli. Pozvana sam na nogometni derbi i u nogometni savez, što je odličan povod za priču o nogometu u Emiratima i usporedbu s Europom. U savezu su me dočekali uistinu srdačno i sve mi pokazali, pa su moje impresije odlične. Upoznala sam sve koji tamo rade, zgrada je veličanstvena i prostorije iznimno luksuzne. Ovdje je klima takva da se trenutno ne želim vratiti kući na hladnoću', sažela je svoje dojmove Fani.