SVI SU JE GLEDALI

Gigi Hadid zna kako se privlače pogledi: Uspješno spojila dva najpoželjnija komada

24.02.2020 u 23:16

Bionic
Reading

Gigi Hadid, jedna od najzaposlenijih manekenki današnjice, sa svojom sestrom Bellom i bliskim prijateljicama Kendall i Kylie Jenner, vrlo često kreira modne trendove

Stajlinzi koje nosi mlada Amerikanka često su prava inspiracija za fashionistice, pa nije ni čudo da Gigi prate fotografi gdje god da se pojavi.

Ljepotica se tako prošetala Parizom u još jednom nenadmašnom outfitu kojem se nema što prigovoriti. Riječ je o naizgled casual dnevnom looku no svaki je detalj na njoj pomno osmišljen.

  • +4
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia

Zvijezda mnogih modnih kampanja spojila je upečatljivi žuti kaput kakvi su ovoga proljeća must have s tenisicama robusnog dizajna u kombinaciji narančaste, ljubičaste i crne.

Upravo su kaputi u boji sunca veliki hit, a nedavno su se u sličnim modelima pojavile mnoge modne blogerice na Tjednu mode u Londonu i New Yorku, kao i modna ikona, glumica Zoë Kravitz.

Stajling je upotpunila retro sunčanim naočalima, dolčevitom te sakoom i hlačama modernog kockastog uzorka.

Nije pretjerivala ni s make upom, a nosila je i ležernu frizuru: kosu podignutu u rep.

Inače, Gigi se u posljednje vrijeme ne odvaja od svog dečka Zayn Malika, bivšeg člana teen senzacije One Direction. Nakon što su prekinuli prije dvije godine, ljubavi su pružili još jednu šansu.

Glazbenik i američka manekenka prvi su se put počeli ljubavno povezivati u studenom 2015. godine, nakon što je Zayn okončao vezu s glazbenom kolegicom Perrie Edwards, a Gigi s pjevačem Joe Jonasom, koji se danas nalazi u sretnom braku sa zvijezdom serije 'Igra prijestolja', Sophie Turner.