MAGNET ZA POGLEDE

Glavna zvijezda na crvenom tepihu: Pogledajte iz svih kuteva raskošnu haljinu Nicole Kidman

30.08.2024 u 22:05

  • +6

Nicole Kidman

Izvor: Profimedia / Autor: Daniele Cifalŕ / MEGA / The Mega Agency / IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Za hod crvenim tepihom u Veneciji slavna oskarovka odabrala je haute couture kreaciju dizajnera Daniela Roseberryja za modnu kuću Schiaparelli

Na medijskoj konferenciji održanoj u poslijepodnevnim satima na Mostri, Nicole Kidman rekla je da se u iščekivanju svjetske premijere svog novog erotskog trilera 'Babygirl' osjećala 'izloženom, ranjivom i uplašenom'.

  • +5
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Te emocije, međutim, nisu bile vidljive na crvenom tepihu kojim je prodefilirala u raskošnoj, dvobojnoj kreaciji.

Kidman je izgledala kao samouvjerena filmska zvijezda dok se suočavala s vojskom fotoreportera i obožavatelja u avangardnoj kreaciji Daniela Roseberryja za modnu kuću Schiaparelli.

Sa korzetom od organze izvezenim crnim šljokicama koje su se spuštale u crne resice, 57- godišnja Kidman potvrdila je status glavne zvijezde večeri. Donji dio kreacije činio je crni baršun, dok je prorez na stražnjem dijelu pri pokretu otkrio crne štikle.

U novom filmu redateljice Haline Reijn, Kidman utjelovljuje lik Romy, moćnu i uglađene izvršnu direktorice koja živi u New Yorku, dok stavlja svoju karijeru i obitelj na kocku kada započne burnu aferu s mnogo mlađim pripravnikom. Kidman glumi izvršnu direktoricu, ženu koja nikada nije iskusila pravi užitak sa svojim dragim i brižnim suprugom, kojeg glumi Antonio Banderas.

Nastao u produkciji kompanije A24, ovaj erotski triler svoju premijeru imat će 25. prosinca.