MARIACARLA BOSCONO

Svi govore o izdanju talijanske manekenke u Veneciji, a jasno je i zašto

29.08.2024 u 15:49

  • +9

Mariacarla Boscono

Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Bionic
Reading

Ako postoji mjesto ili prilika na kojoj bi se očekivalo susresti talijanskog top modela Mariacarlu Boscono, onda bi to nedvojbeno bila premijera filma Tima Burtona

Najteatralniji od top modela današnjice, na crvenom tepihu u Veneciji izgledala kao da je proizašla iz mašte redatelja Tima Burtona.

Novo izdanje Mostre Burton je otvorio sa drugim poglavljem svog filma koji je prije 35 godina definirao estetiku uravnoteženu između horora i romantizma. Zbog toga je look koji je poznata talijanska manekenka odabrala za večer otvaranja Filmskog festivala i više nego koherentan.

tako efektno

Glamur je stigao u Veneciju: Pogledajte haljine koje su privukle poglede na otvorenju filmskog festivala

Pogledaj galeriju

Lepršava haljina i neočekivana obuća za crveni tepih

Zajedno sa stilisticom Ramonom Tabitom, odlučila se za haljinu šivanu po mjeri brenda Ann Demeulemeester koju je dizajnirao kreativni direktor Stefano Gallici.

Haljina, koja odaje počast Anninom modnom nasljeđu, djeluje fluidno i mekano sa svakim pokretom, podsjećajući, čak i svojom bojom, na velove kipova iz doba neoklasicizma.

Nasuprot tome, niz crnog perja ukrašavalo je stražnji dio haljine i dugi šlep, a kao detalj krasio je i pokrivalo za glavu.

Ipak najveći show ukrala je odabirom obuće, koji je u suštoj suprotnosti sa lepršavom haljinom, baš kao i uvriježenim kodeksom odijevanja za crveni tepih.

Umjesto štikli manekenka je odabrala robusne čizme do koljena i svojim izdanjem očekivano izazvala veliku pozornost.

Počast tajanstvenoj ljepoti prirode

Izgled za crveni tepih talijanski top model upotpunila je Princess ogrlicom brenda Pomellato, izrađenom od bijelog zlata i dijamanata te ukrašena izvanrednim 54-karatnim ovalnim kabochon zelenim turmalinom. Ovaj dragulj svojom intenzivnom i živopisnom bojom na najbolji način dočarava mističnu čar netaknute prirode.

Ogrlica sadrži lanac sastavljen od nepravilnih karika u bijelom zlatu, u cijelosti optočen s više od dvije tisuće dijamanata.