MODNA FANTAZIJA

Od Bubimir izdanja do nezaboravne haljine: Catherine O'Hara očitala lekciju iz stila

29.08.2024 u 09:44

  • +4

Catherine O'Hara

Izvor: Profimedia / Autor: Dave Bedrosian / imago stock&people / A.M.Tinghino / Goff Photos / Profimedia

Bionic
Reading

Glamuroznom premijerom filma 'Beetlejuice Beetlejuice' ove srijede službeno je otvoreno novo, 81. izdanje Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji

Kako je i najavljeno, glumačka postava predvođena Timom Burtonom ove je srijede dominirala na crvenom tepihu u Veneciji, pritom odjevena u dizajnerske kreacije koje slave redateljevu prepoznatljivu, mračnu estetiku.

tako efektno

Glamur je stigao u Veneciju: Pogledajte haljine koje su privukle poglede na otvorenju filmskog festivala

Pogledaj galeriju

Poput Michealea Keatona i Winone Ryder, glumica Catherine O'Hara također se vratila izvornoj ulozi u nastavku Burtonova klasika kojeg je, u modnom smislu, na najbolji mogući način dočarala na Mostri.

Od Bubimir kompleta do dramatične haljine za pamćenje

Na dnevnom predstavljanju filma, ova 70- godišnja zvijezda ukrala je pozornost u Bubimir kompletu, sa crno-bijelim prugicama istaknutim od glave do pete.

Za spomenuti komplet pobrinuo se Petar Petrov, dizajner sa sjedištem u Beču, a više od njega bio je zanimljiviji njezin večernji odabir za hod crvenim tepihom.

S glumačkom postavom, Catherine je u Veneciji prodefilirala u jedinstvenoj haljini izrađenoj po mjeri nastaloj u ateljeu brenda Oscar de la Renta.

Glavna posebnost ove kreacije leži u tkanoj koži crne boja koja stvara dojam zamršenih vrpci kaseta. Detalj cvjetova naglasio je ženstveni kroj ove haljine, dok je doza drame osigurana dizajnom dekoltea u znaku stršećih kožnih vrpci.

Ubrzo nakon premijere na crvenom tepihu, na društvenim mrežama brenda otkriveno je kako su tekle njihove pripreme za Veneciju, na oduševljenje ljubitelja mode.

Poput kolegica iz Burtonova filma Catherine O'Hara očitala je lekciju iz metodskog odijevanja, u čemu joj je pomogao stilist Andrew Gelwicks s kojim već duže surađuje na stvaranju dojmljivih izdanja za svečana događanja.