BAŠ SU COOL

Gotove za manje od pet minuta: Ovih 5 brzih frizura nikad ne izlaze iz mode

07.09.2024 u 20:09

Bionic
Reading

Nije nepoznato kako pogrešno odabrana frizura može upropastiti svaku, pa i najbolju modnu kombinaciju, a kako bi frizura bila lijepa bitno je da je kosa zdrava, njegovana kosa i blistava

Ujutro se često moramo nositi s pritiskom i sve u kupaonici moraju ići jako brzo. Šminka se tad nanosi u tren oka, ali kada je kosa u pitanju, hvata vas zasigurno panika.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Ali bez brige: pronašli smo trendi frizura koje se mogu napraviti u manje od pet minuta - a pritom izgledaju stvarno sjajno!

Uvijek imate problema s oblikovanjem frizure? Ako ste i vi među njima, a već vam je dosta ležernih punđa ili kose skupljene u rep, možete se odlučiti za osvježenje imidža uz pomoć ovih jednostavnih frizura koje nisu pretjerano zahtjevne, a možete ih i sami napraviti kod kuće.

na crvenom tepihu

Glamur vlada Venecijom: Pogledajte najupečatljivije haljine zbog kojih su se svi okretali

Pogledaj galeriju

Frizure doista ne moraju biti jako zahtjevne da bi izgledale trendi i chic, a ako se ne želite odreći duge kose, usprkos aktualnim trendovima, postoji nekoliko genijalnih ideja.

Lijepe i chic frizure nije nemoguće napraviti za svega nekoliko minuta uz pomoć legendarnog scrunchieja, s kopčama ili špangicama za kosu, rajfom, mašnom...

Evo nekoliko cool ideja:

1. Jednostavna punđa

Ne može biti lakše: skupite kosu, uvrnite je i oblikujte u opuštenu punđu. Najbolja stvar je da ova frizura čak treba izgledati neuredno baš poput šarmantnih messy punđa koje je proslavila Meghan Markle.

2. Punđe s kopčom

Vratile su se kontroverzne kopče za kosu iz 90-ih! Jako su korisne jer ih možete iskoristiti za stiliuiranje oblikovanje kose.

3. 'Bubble' pletenica

Jednostavno stavite još dvije gumice za kosu na vaš rep i labavo razdvojite svaki dio za trendi izgled 'mjehurića'. Ovo traje samo minutu više, ali ima wow efekt.

4. Frizure sa scrunchiejem

Scrunchie se vratio u velikom stilu pa ga samo zakačite na punđu ili rep te ćete svoju frizuru tako začast pretvoriti u nešto posebno i upečatljivo. I sve to bez trošenja previše dragocjenog vremena.

5. Detalji koji čine razliku: špangice, rajfovi, mašne…

Ponekad je samo jedan svjetlucavi dodatak dovoljan da svoju frizuru podignete na višu razinu. Što kažete na dvije kopče za kosu kojima možete skloniti 'zavjesa' šiške sa strane koje su vam pomalo dosadile? Da, šarmante špangice genijalan su način za osvježenje looka, a bez da žrtvujete duljinu kose, pa se slobodno zaigrajte.