MODNA IKONA

Cate Blanchett izgleda senzacionalno u odvažnom topu o kojem svi bruje

03.09.2024 u 10:46

  • +6

Cate Blanchett

Izvor: Profimedia / Autor: Alberto Terenghi/Pool Even / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Cate Blanchett s punim pravom nosi titulu holivudske modne ikone, a očarala je sve još jednim nevjerojatnim modnim izdanjem u Veneciji

Venecijanski filmski festival pretvorio se u modni trijumf hvaljene glumice koja uvijek briljira svojim kombinacijama.

Plavokosa Australka, koja se može pohvaliti eteričnom ljepotom i profinjenim modnim kombinacijama kojima oduševljava modni svijet, ponovno je bila među najzapaženijim uzvanicama 81. Mostre zahvaljujući suradnji s dugogodišnjom stilisticom Elizabeth Stewart.

Zanosna Cate bila je utjelovljenje elegancije u upečatljivom looku koji se ne bi svatko usudio nositi.

  • +8
Cate Blanchett Izvor: Profimedia / Autor: Alberto PIZZOLI / AFP / Profimedia

Neobičnim srebrnim topom, načinjenim od svjetlucavih kristalnih resica (Armani Privé) s halter izrezom, stvorila je izgled inspiriran 20-ima, a opet prilagođen suvremenim modnim trendovima.

Blanchett je ovu statement kreaciju upotpunila elegantnim crnim hlačama širokih nogavica od baršuna u stilu 70-ih i chic salonkama (Armani).

Diskretan nakit, nježan koraljni ruž za usne i trendi bob zaokružili su njezin stajling kojem je nemoguće naći manu.

A ako vam je njezin top odnekud poznat, u pravu ste - glumica ga je nosila na dodjeli nagrada Goya 2022. u kombinaciji s odgovarajućom suknjom.

Inače, imala je još nekoliko zapaženih modnih kombinacija, poput zapanjujuće zlatne Armanijeve haljine na crvenom tepihu premijere Burtonova filma 'Beetlejuice Beetlejuice'.