MANJE JE VIŠE

Haljina lijepe ikone stila je savršena za ljetne dane, ali ima jedan ozbiljan minus

22.06.2024 u 18:09

Bionic
Reading

Beatrice Borromeo, talijanska aristokratkinja i supruga Pierrea Casiraghija iz monegaške kraljevske obitelji, poznata je po svom elegantnom i sofisticiranom modnom stilu, što je dokazala i prilikom ceremonije paljenja olimpijskog plamena u Monaku

Ambasadorica Diora često bira klasične i elegantne komade, uglavnom haljine koje naglašavaju njezinu vitku figuru i savršeno utjelovljuju njezin sofisticiran ukus. Beatrice Borromeo već je nebrojeno puta pokazala kako preferira jednostavne linije kao i pastelne i neutralne tonove. Njene modne kombinacije često su minimalističke, pročišćenih linija i bez suvišnih detalja, a takav je bio i njezin posljednji stajling – savršen izbor za ljetne vrućine.

Na paljenju olimpijske baklje u Monaku lijepa Talijanke plave krvi pokazala je još jedan u nisu stajlinga koji savršeno utjelovljuju njezin nepretenciozan i izrazito ženstven stil.

  • +3
Beatrice Borromeo i Pierre Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Valery HACHE / AFP / Profimedia

Odabrala je haljinu iz najnovije kolekcije Diora, plavozelenu cvjetnu košulja haljinu Dioriviera midi dužine, koju je stilizirala s udobnim bijelim espadrilama, kakve je već nosila u crnoj boji. Kosu je skupila u jednostavnu punđu i look upotpunila crnim sunčanim naočalama i preslatkom slamnatom torbicom, također iz Diora – modelom Mini Dioriviera Lady Dior. Torbica od prirodnog pruća ima kožne ručke u plavozelenoj nijansi kao i trakicu u istim tonovima koji košta 4850 eura.

Haljina od ugodnog pamučnog muslina s motivom Toile de Jouy Sauvage u plavozelenim tonovima dio je capsule kolekcije Dioriviera, a krasi je naglašen struk i neodoljivi bočni džepovi, a jedini minus joj je paprena cijena od 3200 eura.

Košulja haljine čest su izbor lijepe Talijanke i savršeno odražavaju njezin sofisticiran stil zbog kojeg je proglašena jednom od najbolje odjevenih plemkinja. One su s razlogom modni klasik koji savršeno pristaje različitim prigodama - od dnevnih do večernjih događanja, a zahvaljujući definiranom struku naglašavaju ženstven izgled dok u isto vrijeme kombiniraju udobnost i eleganciju.