POSLOVNA ELEGANCIJA

Haljine zamijenila odijelima: Kolinda Grabar-Kitarović prigrlila najveći trend sezone

09.10.2018 u 13:59

Bionic
Reading

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na svečanom otvorenju svog privremenog ureda u Slavonskom Brodu pojavila se u crnom odijelu na pruge. Iako su odijela posljednjih sezona postala rado viđen gost na gradskoj špici i crvenim tepisima, predsjednica im je vjerna od početka mandata

Mada se zbog formalnog odijevanja često našla na meti modnih kritičara, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i dalje rado nosi poslovna odijela. Probala je predsjednica i ženstvenije varijante, pa je tako jedno vrijeme najčešće odabirala haljine s potpisom dizajnerice Aleksandre Dojčinović, no medijski napisi o njezinoj odjeći su, čini se, skrenuli pažnju s političkih pitanja i izvršavanja dužnosti, pa se vrlo brzo vratila provjerenom odijelu.

Poslovna elegancija možda nije najsretnije rješenje za predsjednicu, ali je zasigurno najsigurnije. Iako je njezin posljednji stajling, u kojem se modno suočila s američkom prvom damom Melanijom Trump, bio uspješan, predsjednica Grabar-Kitarović pažljivo važe u kojim trenucima će se odjenuti poslovno, a koje prilike dozvoljavaju ležernije i ženstvenije odijevanje.

  • +5
Kolinda Grabar-Kitarović na otvaranju privremenog ureda u Slavonskom Brodu Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic

Crni sako na pruge, kakav je nosila predsjednica, svakako je dobro imati u ormaru jer predstavlja bezvremenski komad kojim je teško pogriješiti. Stajling bi bio još skladniji da je sa sakoom uskladila odgovarajuće hlače na pruge, no i elegantne crne hlače su dostojna zamjena.

Iako je odijelo uskladila sa štiklama, ono u današnje vrijeme uistinu možete isfurati na sto i jedan način. Predlažemo vam odijelo u nekoj veselijoj boji te u kombinaciji s tenisicama, koje su ove sezone popularnije i od cipela, a ukoliko niste pobornik prugica, odličan odabir je i karirano odijelo koje će i ove jeseni dominirati ulicama svih modnih metropola.

Također, ove sezone na površinu je isplivao davno zaboravljeni materijal - samt, a odijela od samta su na vrhu liste najpoželjnijih trendi komada, kao i ona sa životinjskim printom, koji je proglašen ultimativnim hitom sezone.