VEĆ VIĐENI KAPUT

Iako si može priuštiti nove dizajnerske komade, ni Brigitte Macron ne može odoljeti modnoj reciklaži

28.03.2019 u 11:52

Bionic
Reading

Nakon što je sa suprugom Emmanuelom Macronom ugostila kineski predsjednički par, prva dama Francuske zaputila se u Luksemburg gdje je nazočila forumu 'Stand Speak Rise Up' - humanitarnoj inicijativi luksemburške vojvotkinje Marije Terese

Poput brojnih uvaženih gošći foruma, prva dama Francuske Brigitte Macron odlučila je iskazati potporu inicijativi luksemburške vojvotkinje Marije Terese koja se zalaže za priznavanje silovanje kao ratnog zločina i pružanja rješenja žrtvama seksualnog nasilja diljem svijeta.

Navedenim povodom prva dama Francuske na forumu se pojavila u formalnom izdanju kojim je tradicionalno dominirao efektan model kaputa, kakvih u ormaru Brigitte Macron nikako ne manjka.

  • +8
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kombinaciju bezvremenske, male crne haljine, uz crne stilettice i torbu tote sa smeđom ručkom, Brigitte je naglasila već viđenim crnim kaputom s detaljem trobojne kože.

Riječ je o modelu kojeg tradicionalno potpisuje njezin omiljeni modni brend Louis Vuitton, a u prodaji se nalazi po cijeni od gotovo 31 tisuću kuna.

Spomenuti kaput Brigitte Macron premijerno je nosila u studenom prošle godine povodom 100. obljetnice primirja i završetka Prvog svjetskog rata. U skupocjenom kaputu s potpisom Louis Vuitton, Brigitte se pojavila na svečanoj ceremoniji održanoj u neposrednoj blizini pariškog Slavoluka pobjede kojoj su nazočili brojni svjetski dužnosnici.