ISKRENA ROSIE:

'Ima i gorih stvari od toga da se moraš lijepo odjenuti'

02.03.2016 u 12:31

  • +7

Modni stil Rosie Huntington-Whiteley

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Plavokosa britanska ljepotica Rosie Huntington-Whiteley novo je zaštitno lice legendarne draguljarske kuće Bulgari, a po mnogima jedna od najbolje odjevenih slavnih ljepotica otkrila je da nije lako biti pod povećalom javnosti te da svoje stylinge itekako pomno bira

Ako ste ikad pomislili da Rosie ne ulaže puno truda u svoje odijevanje te da obuče prvo što joj padne na pamet, prevarili ste se. Slavna manekenka u razgovoru za The Telegraph priznala je da su njezini sjajni stylinzi uvijek rezultat pomnog biranja i kombiniranja.

'Iskreno, dani kad sam mogla izaći iz kuće bez razmišljanja o tome što ću odjenuti odavno su iza mene. Ako želim dobro ispasti na fotografijama, onda se i sama moram potruditi. Ako ne uložim malo truda, onda neću ni ispasti dobro na fotkama. Tako to funkcionira. Naravno da ima dana kad bih i ja željela izaći u trenirci i da me nitko ne gnjavi, ali to je cijena koju plaćaš kad živiš pod povećalom javnosti. Ima puno gorih stvari od toga da se uvijek moraš lijepo odjenuti prije nego izađeš', iskreno priznaje Rosie.

Lijepa britanska manekenka ima ormar koji izaziva zavist, a u moru modnih brendova kojima je svakodnevno okružena izdvaja nekoliko njih koji su joj posebno dragi.

'Velika sam obožavateljica Galvana, a cure koje su stvorile ovaj brend su mi i jako dobre prijateljice. Nosila sam nekoliko haljina s potpisom Versacea prošle godine. Kad te Versace pristane odijevati, to je kao ostvarenje snova. Dođu do tebe i uzmu mjere, a haljinu rade prema svakom centimetru tvog tijela. To je poseban trenutak. Mislim da je, sudeći prema mojim modnim izborima, očito i da jako volim Balmaina i Anthonyja Vaccarella', kaže Rosie.