NEODOLJIV UZORAK

Izgleda sjajno: Barbaru Kolar osvojile su šarmantne točkice koje donose retro vibru

03.10.2024 u 10:06

Bionic
Reading

Barbara Kolar, omiljena TV i radijska voditeljica, redovito plijeni komplimente i na račun svojih chic modnih kombinacija

Barbara je na humanitarnoj večeri pod nazivom 'Zajedno brišemo ožiljke', održanoj u Zagrebu, zablistala u divnoj crnoj haljini točkastog uzorka, a on svakom stajlingu daje šarmantnu retro vibru.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Omiljeni uzorak koji nikad ne izlazi iz mode dolazi u brojnim varijantama, a Barbara se odlučila za jednu od najpopularnijih varijanti - bijele točkice na crnoj podlozi.

Haljinu s istaknutim remenom duljine do ispod koljena upotpunila je statement bisernom ogrlicom, a stajling je zaokružila i ravnim cipelama na vezanje oxford stila.

ZAJEDNO BRIŠEMO OŽILJKE

Poznati Hrvati još jednom pokazali veliko srce na humanitarnoj večeri

Pogledaj galeriju

Make up joj je bio nenametljiv, a kosu je nosila raspuštenu s razdjeljkom sa strane.

Inače, u ranijem intervjuu za tportal Barbara je otkrila da se dobro osjeća u odijelima.

'Mislim da svatko mora graditi garderobu prema stilu života, navikama, potrebama… Ja se primjerice dobro osjećam u odijelima i još uvijek me raduju visoke potpetice, a neka druga žena možda nikad ne bi odjenula hlače ili zanemarila udobnost ravne obuće. Prošla sam klasičnu evoluciju - od gomilanja odjeće u vremenima u kojima počneš zarađivati do trenutka u kojem kapituliraš i moraš priznati da je mama imala pravo jer je stvarno bolji jedan kvalitetan od pet jeftinih komada', rekla je tad popularna voditeljica.