MANEKENSKA POSLA

Je li dovoljno lijepa za Victorijinu anđelicu?

16.09.2013 u 21:58

Bionic
Reading

Kim Kosanović lani je bila treća na listi 101 najseksi Hrvatice po izboru tjednika Express, a ljetos je u Italiji osvojila svjetsku titulu najljepše manekenke. Sada je progovorila i o svojim planovima

'Karijeru sam počela prije dvije godine s Tihanom Harapin Zalepugin, vlasnicom agencije Talia Model. Otkrila me slučajno kad je na Facebook profilu moje prijateljice Katarine Skelin vidjela našu zajedničku fotografiju i Katarinu zamolila da me dovede u agenciju', otkrila je 19-godišnja Kim Kosanović za 24sata kako je započeo njezin manekenski angažman.

Na početku karijere, sa 17 godina, ponijele su je, kaže, Gisele Bündchen, Adriana Lima, Lara Stone i mnoge druge, te se nada krenuti njihovim stopama. Maturirala je s odličnim, i sada je uzela pauzu od školovanja da se posveti karijeri.

'Voljela bih ići u New York, no Tihana i Jelena Ivanović, njezina suradnica iz Beograda, odlučit će koja je ponuda najbolja za mene. Nakon inozemne karijere, koja će se dogoditi ili možda neće, sigurno planiram imati obitelj, normalan posao, završiti fakultet', kaže Kim, koja je u sretnoj vezi sa studentom ekonomije.

Otkrila je i da obožava kolače, oni su joj najveći porok. 'No sad ih više ne smijem jesti. Sad vježbam i pazim što jedem', kaže. Iako vježba i pazi na prehranu, priznaje, draže su joj manekenke s oblinama nego mršavice koje smo navikli vidjeti na pistama.

Da može birati, kaže, voljela bi biti Victorijin anđeo. 'To je san svake manekenke jer su to najveće i najbolje revije', otkriva svoje snove.