SVEGA PREVIŠE

Je li ovo jedan od gorih stylinga u zadnje vrijeme

10.12.2014 u 08:00

Bionic
Reading

Za premijeru svog novog filma 'Into The Woods' glumica Emily Blunt iznenadila je odabirom haljine. Iako je glumica poznata po eleganciji i jednostavnom stilu, ovaj put je odlučila eksperimentirati sa stylingom

Na njujorškoj premijeri filma Emily Blunt pojavila se u neobičnoj dugoj svečanoj haljini ukrašenoj karanfilima talijanskog modnog dvojca Dolce &Gabbana.

Crna haljina s predimenzioniranim cvjetovima karanfila imala je i detalje od čipke na gornjem dijelu tijela, koji su otkrivali Emilyn grudnjak, a napadnom outfitu u prilog nije išao ni glumičin neuobičajeno upadljiv make up. Lijepa Emily look je zaokružila nakitom Lorraine Schwartz i štiklama Christiana Louboutina.

Proziran šifon, širok donji dio haljine i bogati šareni ukrasi od karanfila bili su ipak previše za glumicu nježnog izgleda. Lijepa Britanka rijetko kad modno griješi, a za događanja na crvenom tepihu obično bira elegantnije i više decentne haljine te prirodan make up, no ovaj put odlučila je ne držati se pravila manje je više.

I dok se ova upadljiva haljina možda neće svidjeti svima, glumici se ipak mora odati priznanje za hrabrost.