OBIČNO ILI...?

Je li se modna ikona dosadno odjenula za doček?

01.01.2014 u 12:53

Bionic
Reading

Glumica Jessica Alba izgleda savršeno u svakoj prilici. Fotografi je objektivom love u parku s djecom, na putu za posao i, naravno, na crvenom tepihu. No za sliku s dočeka pobrinula se ona i objavila ju na društvenoj mreži

Lijepa glumica, u crnoj haljini s minimalno make upa, s trubicom od papira u ustima, te natpisom 'Happy New Year', s prijateljicom Kelly Sawyer svojim je vjernim obožavateljima dočarala djelić atmosfere s njezinog dočeka nove godine. Inače uvijek dotjerana s mnogo modnih detalja, za doček se lijepa Jessica odlučila za decentnu varijantu crne haljine, i sasvim prirodan make up koji je jedino malo začinio crveni ruž. Netko bi joj možda mogao i prigovoriti da je čak i malo modno dosadna.


No mi smo nekako skloniji vjerovati kako je to jedan super udoban outfit, baš kao stvoren za lude tulume, na kojima je ionako teško paziti na postojanost šminke i skupocjene toalete. Slatke baš poput cura iz susjedstva. A upravo su u tom smjeru išli i komentari na društvenoj mreži. Najbrojniji su bili komplimenti kako su slatke i cool.