NIJE MU ŽAO

Jedan od najzgodnijih nogometaša postao je kućanica

13.12.2013 u 19:44

Bionic
Reading

Nekad jedan od najbolje plaćenih nogometaša na svijetu, David Beckham, napokon uživa sa svojom djecom. U jednom showu priznao je da je otkako se prestao aktivno profesionalno baviti nogometom postao ponosna 'kućanica'

Gostujući u televizijskoj emisiji Jonathana Rossa poznati nogometaš David Beckham otkrio je kako se njegovi sinovi, baš poput njega, žele tetovirati. 'Dečki su već rekli kako su odlučili tetovirati se. Rekao sam im da budu jedinstveni, da ne odaberu bilo kakvu tetovažu. Oni su mi na to rekli kako će si svi istetovirati riječi 'mama i tata', pa kako bih mogao reći 'ne' na takav zahtjev', otkrio je David u showu.

Za malenu Harper kaže kako je poput majke Victorije Beckham, pogotovo kada se radi o dotjerivanju i ljubavi prema modi, posebice onoj s potpisom.

Nakon što se prije sedam mjeseci prestao aktivno profesionalno baviti nogometom David kaže kako je glavnu ulogu u njihovoj obitelji preuzela njegova supruga, koja postaje sve uspješnija i poznatija modna dizajnerica.

Nakon što se prestao profesionalno baviti nogometom, David kaže kako nikad nije bio sretniji, jer umjesto da svoju djecu samo odvozi u školu, sad provodi kvalitetno vrijeme s njima. Izjavio da je ponosna 'kućanica' koja vrijeme provodi u kuhanju različitih jela za svoje četvero djece.

Nekad jedna od najplaćenijih sportskih zvijezda svijeta, s godišnjim primanjima od 16 milijuna funti, 38-godišnji David je sad u drugom planu, dok se njegova supruga Victoria usredotočuje na svoje modno carstvo.