FASHION GURU

Jede li išta Leonarda Boban?

27.11.2012 u 10:42

Bionic
Reading

Fashion Guru ostao je oduševljen mladom glumicom Ivom Mihalić koja je na dodjeli nagrada bila sređena poput prave dive, dok je za Juditu Franković imao reći sasvim nešto drugo

Feshi je ovaj tjedan zamijetio nekoliko zgodnih dama koje se znaju obući, a nekima je udijelio svoje dobronamjerne savjete da bi izgledale još bolje.

Stajling Jelene Radan sviđa mu se više od onog kolegice joj Jelene Rozge, ali ipak joj zamjera to što se obukla kao da se prima u omladince i kreće na radne akcije na Triglav.

Nepretenciozna i jednostavna, ali nadasve lijepa i elegantna kombinacija, kratko i jasno je Fashion Guru opisao Leonardu Boban, a Barbara Radulović bi se, za razliku od nje, mogla još malo više potruditi. Takva ljepotica, piše Feshi, treba puno bolje odjevne kombinacije.

Pohvalu je dobila i bivša feminemka Ivana Marić, dok je Ecija Ivušić za njega poput seksi doktorice koja rješava sve funkcionalne probleme muškaraca. Njezini stajlinzi su u većini slučaja za pohvaliti - mala se stvarno zna srediti, ističe Guru.