OČITO JOJ NIJE DRAGA

Jedina boja u kojoj Kate Middleton nikad nismo vidjeli

15.08.2018 u 17:27

Bionic
Reading

Članicom kraljevske obitelji Kate Middleton postala je prije osam godina, a tom periodu je kao od šale svladala i stroga kraljevska pravila odijevanja. Njezin ženstven, ali jako konzervativan stil nije za svakoga, no svakako se savršeno uklopio u obitelj čiji je sada dio. Haljine A kroja midi dužine kao i famozni kaputi – haljine njezin su zaštitni znak, a iako je do sada pokazala mnogobrojne stajlinge u jednoj je boji još nismo imali prilike vidjeti

Bilo da je riječ o sportskom događanju, službenim dužnostima, krštenjima, vjenčanjima i gala zabavama, vojvotkinja od Cambridgea uvijek je elegantna i dotjerana, a modne eskapade si ne dopušta.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dosljedna vlastitom, neki će reći, prilično dosadnom stilu, Kate Middleton igra na sigurno i vješto izbjegava modne pogreške. Isto tako pomno pazi da se drži smjernica koje nalažu pravila odijevanja kraljevske obitelji, a za razliku od svoje šogorice, novopečene vojvotkinje Meghan Markle, ne dopušta si toliku slobodu.

  • +8
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kate Middleton modno je predvidljiva, a poput kraljice Elizabete vjerno se drži provjerenih krojeva i modela, pa ne čudi što isti kaputić-haljinu ima u tri nijanse. Baš poput kraljice ni ona ne zazire od upečatljivih boja, ali u jednoj je nikad nismo imali prilike vidjeti. Australski Harper's Bazaar pomno je secirao njezine outfite i došao do zaključka da je jedina boja u kojoj se Kate do sada nije pojavila bila – narančasta.

  • +16
Najbolja modna izdanja Kate Middleton u 2017. godini Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jednom se prilikom pojavila u outfitu nježne boje breskve, no čista narančasta, bez obzira je li riječ o zagasitoj ili svijetlijoj nijansi, u njezinom ormaru očito ne postoji.

Narančasta što se tiče Kate Middleton definitivno nije nova crna.

  • +7
Kate Middleton u odjeći s potpisom brenda Goat Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia