PRAVI UŽITAK

Jedite povoljno i fino na Tjednu restorana

27.09.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Sedmi po redu American Express Tjedan restorana Hrvatska održat će se od 4. do 13. listopada na području cijele Hrvatske

Manifestacija Tjedan restorana Hrvatska svake je godine sve veća. Ovaj put u akciji sudjeluje čak 74 restorana koji zadovoljavaju stroge kriterije organizatora. U navedenom razdoblju restorani gostima nude posebno osmišljene jelovnike. Svaki je jelovnik slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kn. Većina restorana u ponudu uključuje aperitiv ili čašu vina. Vrijednost ponuđenih jela u redovitoj je ponudi minimalno 50 posto veća.

Brunch

Najukusniji tjedan u godini organizatori će najaviti na druženju uz Brunch koji će se održati u nedjelju, 29. rujna 2012. u 12 sati, u atriju restorana Muzej u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu. Restorani sudionici manifestacije pripremit će sitne zalogaje kako bi razdražili nepca prije samog početka Tjedna restorana Hrvatska. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje, a broj gostiju ograničen. Ulaznice za Brunch možete podići u restoranu Muzej do subote, 28. rujna 2013. godine.

Na koktel u hotel

Uz želju da se pridruže svjetskom trendu ispijanja koktela prije večere, u akciju Tjedan restorana Hrvatska uključuju se hoteli visoke kategorije s hotelskim barovima. Pod sloganom 'Na koktel u hotel', za vrijeme trajanja akcije Tjedan restorana Hrvatska, hotelski će barovi svakog dana 100 minuta, od 18 do 19,40 sati, nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 do 25 kn. U akciji sudjeluju: Esplanade Zagreb Hotel (Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar), Sheraton Zagreb Hotel (Cafe Imperial i Piano bar), ARCOTEL Allegra Zagreb (Joe's Bar), Double Tree by Hilton Hotel (Hilton), Spa Golfer Hotel iz Spa & sport resorta Sveti Martin i Hotel Amfiteatar iz Pule.

American Express Tjedan restorana inspiriran je sličnim akcijama koje se održavaju u svjetskim metropolama poput New Yorka i Londona, čiji cilj je omogućiti što većem broju građana posjet restoranima, promocija restoranske kulture, poticanje interakcije ugostitelja i posjetitelja restorana te oživljavanje gastro scene Hrvatske. Pregled svih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati ovdje