LJUBAV JOJ GODI

Jelena Rozga izgleda kao da je sišla s naslovnice

01.04.2016 u 12:24

  • +2

Jelena Rozga

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Čagalj

Bionic
Reading

Svi koji vole i prate Jelenu Rozgu zasigurno su primijetili da joj je stil sve ženstveniji i elegantniji. Jelena izgleda uživa u zaljubljenosti, a ženstveni stylinzi stoje joj kao da je sišla s naslovnice

Zaljubljena Jelena Rozga blista i sve češće bira baš ženstvena izdanja. Nedavno je na Porinu imala crnu elegantnu haljinu s izraženim dekolteom, a na dodjeli Večernjakove ruže bajkovitu H&M-ovu kreaciju. Iz kolekcije Conscious nekidan u Splitu nosila je i romantičnu bijelu haljinu od čipke, a jučer je nastavila niz ženstvenih stylinga

Crna haljina splitskog brenda Arileo duljine ispod koljena i otvorenih leđa bila je idealna kreacija za splitsku premijeru filma 'Gnothi Seauton' o obitelji Kostelić, autora Brune Kovačevića.

Pjevačica je na premijeri bila bez zaručnika Stjepana Hausera, koji je u posljednje vrijeme prati na gotovo svako događanje, ali to je nije spriječilo da bude nasmijana i vedra kao obično.

Rado je pozirala i pokazala izazovne zlatne štikle Gianvito Rossi te crnu torbicu luksuznog pariškog modnog brenda Saint Laurent.