spremna na gotovo sve

Jennifer Aniston oduševila priznanjem u kakvom joj je stanju koža nakon bizarnog tretmana ljepote

04.10.2024 u 19:58

Bionic
Reading

Jennifer Aniston gostovala je showu Jimmy Kimmel Live! gdje je neke od brojnih glasina o sebi razotkrila, a neke i potvrdila. A razgovor ju je naveo i da se osvrne i na svoje prošlogodišnje priznanje kada je rekla da je u stanju 'isprobati gotovo sve' u misiji očuvanja mladolikog izgleda, uključujući tretmane kože s neobičnim sastojcima

Jennifer Aniston otkrila ono što je njezine brojne obožavatelje itekako zanimalo – u kakvom joj je stanju koža nakon tretmana lica spermom lososa koji je isprobala prošle godine.

Kozmetički tretman koji je privukao pažnju

'Dopustite mi da vam objasnim, to nije u stilu, kako izvući spermu iz lososa', rekla je, ističući da joj je tada cijeli proces bio 'nejasan'. Kako kaže, jednostavno je vjerovala kozmetičarki na riječ i pristala je isprobati.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Glumica i zvijezda serije 'The Morning Show' dodala je da je tretman lica uključivao stavljanje mikroiglica sa spermom lososa na njezinu kožu. A taj isti sastojak može se, kako je dr. Gabriel Chuu u razgovoru s Varietyjem o tom trendu otkrio, može se ubrizgati s hijaluronskom kiselinom.

'Ali zar ne izgledam kao losos? Zar nemam prekrasnu kožu lososa?' našalila se Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Isprobat će 'gotovo sve'

Naime, zvijezda 'Prijatelja' krasila je naslovnicu The Wall Street Journala prošlogodišnjeg kolovoza, a intervjuu je priznala kako je u stanju 'isprobati gotovo sve' u misiji očuvanja mladolikog izgleda - uključujući tretmane kože s neobičnim sastojcima.

U intervjuu koji je pratio crno-bijeli editorijal, Aniston je priznala kako joj je kozmetičar jednom prilikom predložio tretman lica spermom lososa - i bila je zaintrigirana. 'Kao prvo, rekla sam mu: ‘Jesi li ti ozbiljan? Kako dolaziš do sperme lososa?', prisjetila se 54-godišnja Aniston.

Spomenuti sastojak u konačnici je isprobala, no nije sigurna u njegovu učinkovitost.

Revolucionarni sastojak

Sperma lososa slovi za revolucionarni sastojak korejske kozmetike koji povećava proizvodnju većih količina kolagena, potiče povećanje izmjene stanica i poboljšava stanje pigmentacijskih mrlja i upala na koži.

Kasnije je Jennifer priznala kako nije vidjela puno rezultata od njege lica, ali vjeruje da je to budućnost njege kože protiv starenja. A prema svemu sudeći, u pravu je. Naime, pokazalo se da reproduktivne stanice ribe 'poboljšavaju kožu, hidrataciju, punoću, teksturu i bore', rekao je njujorški dermatolog Joshua Zeichner, dr. med., za PopSugar.

'Smatra se da su učinci na kožu posljedica visokih razina DNK. DNK se sastoji od aminokiselina koje se već dugo koriste u njezi kože zbog svojih dobrobiti hidratacije i obnavljanja stanica,' dodao je dr. Zeichner.

Iako sperma lososa dolazi s popisom prednosti i mana (estetičarka Nerida Joy također je rekla za PopSugar da tretman lica može biti preintenzivan za nekoga s kožom sklonom aknama) i malo podataka koji bi to potvrdili (još nije odobren od strane FDA), taj buzzy sastojak još uvijek izaziva zanimanje slavnih osoba. Kim Kardashian otkrila je u epizodi The Kardashians da je također bila na tretmanu lica sa spermom.

Jennifer Aniston je očito sklona eksperimentiranju po pitanju beauty rutine, ali do određene mjere. Tijekom gostovanja u emisiji Jimmy Kimmel Live, Aniston su također pitali o glasinama koje uključuju instaliranje 'filtra za vodu protiv starenja vrijednog 4000 dolara' u njezinom domu za svoje pse. A na pitanje hoće li ga ikada dobiti? 'Apsolutno ne' bio je njezin odgovor.