JESSICA ALBA

Jesenski look: Hit traperice i torbica u najpoželjnijoj nijansi tako su dobar spoj

14.10.2024 u 12:33

  • +7

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica i poduzetnica Jessica Alba s pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih holivudskih zvijezda, bez obzira je li riječ o nekoj glamuroznoj prigodi ili casual stajlingu

Mladolika zvijezda 'Sin Cityja' bila je mamac za poglede u chic stajlingu, tako jednostavnom, ali besprijekorno osmišljenom.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Uspješno je i ovoga puta zaigrala na kartu formule casual smart te ju je fantastično provela u djelo.

Suosnivačica The Honest Company izgledala je super u kombinaciji kratkog topa koji joj je otkrio kao isklesane trbušnjake, oversized crnog sakoa i trendi traperica, kojih se zaljubljenice u modu ove jeseni ne mogu zasititi.

Torba u hit nijansi

Riječ o trapericama od tamnog denima širokih nogavica koje nude vrlo visoku razinu udobnosti, a laskaju svakom stasu i dobi.

Već neko vrijeme omiljeni su komad fashionistica, no ove jeseni njihova je popularnost 'eksplodirala' pa nećete pogriješiti ako ih uključite u svoje stajlinge jer figuru čine vitkijom i mršavijom.

Lijepa Jessica (43) ovaj je look zaokružila crnim tenisicama New Balance, brenda čija popularnost stalno raste.

Stajling koji je idealan i za poslovne prigode slavna glumica, koja se proslavila još kao tinejdžerica ulogom u seriji 'Dark Angel', upotpunila je divnom torbicom s potpisom Chanela i to u najomiljenijoj jesenskoj boji - nijansi burgundca.

Dugu kosu nosila je raspuštenu s razdjeljkom po sredini, a minimalan make up i elegantne zlatne naušnice dobro su se uklopili u ovaj dnevni look majke troje djece.