hrabar odabir

Vjenčanici ove mladenke mnogi stilisti našli bi zamjerku

14.10.2024 u 10:20

Bionic
Reading

Rhyce Power iz britanskog showa 'Married At First Sight' i njegova dugogodišnja djevojka Taylor Peters uplovili su u bračnu luku na svečanoj ceremoniji, a u prvom planu našla se vjenčanicu kojoj bi mnogi stilisti našli pokoju zamjerku

Rhyce Power i Taylor Peters izmijenili su bračne zavjete na glamuroznoj ceremoniji u Bilinga Surf Cub u Queenslandu okružen prijateljima i obitelji.

Hrabar odabir

Taylor se za taj poseban dan odlučila za tradicionalno bijelu vjenčanicu bez rukava sa svjetlucavim steznikom ukrašenim izvezenim detaljima. Korzet, koji je u prvi plan stavio bujan dekolte, prelijevao se na raskošnu satensku suknji s odvažnim, visokim prorezom koji je sezao sve do bedra.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Mladenka je dugu smeđu kosu raspustila u valovima, a nosila je i dugački veo. Vjenčani stajling zaokružila je srebrnim sandalama visokih potpetica s remenčićima.

  • +8
Vjenčanje Rhycea Powera i Taylor Peters Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prorez koji privlači pažnju

Iako se u osnovi držala tradicionalne vjenčanice, ova mladenka se ipak, umjesto čednog i elegantnog izdanja odlučila na znatno hrabriju varijantu vjenčanice. Lijepa volumiozna suknja sa šlepom pala je u drugi plan zbog istaknutog izreza koji je u prvi plan stavio pogled na mladenkine noge, a korzet je pak imao isključivu funkciji isticanja dekoltea.