procurile su fotografije

Udala se kći Jamieja Foxxa: Mladenka je oduševila vjenčanicom koja je sve samo ne tradicionalna

23.09.2024 u 08:49

  • +14

Vjenčanje Corrine Foxx

Izvor: Profimedia / Autor: Dsanchez / CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Kći Jamieja Foxxa Corinne udala se za dugogodišnjeg dečka Joea Hootena. Mladenku je dopratio ponosni otac Jamie, a ona je za poseban dan odabrala raskošnu vjenčanicu zanimljivih detalja

Čestitke pristižu u obitelj Foxx. Kći Jamieja Foxxa, 30-godišnja Corinne, službeno je uplovila u bračnu luku s Joeom Hootenom na intimnoj i čarobnoj ceremoniji.

Glumica i bivša zvijezda serije 'The Jamie Foxx Show', Garcelle Beauvais, prisustvovala je vjenčanju kćeri svoje bliske prijateljice i podijelila nekoliko fotografija s te prigode na društvenim mrežama.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Na fotografijama je prikazana prekrasna vjenčanica 30-godišnje Corinne, a sastoji se od asimetrične suknje na više razina sa zavezanim prednjim dijelom koji joj je omogućio lakše kretanje, ali i otkrio vitke noge.

Haljina otvorenih ramena i naramenica, koje su romantično padale niz ramena, također je odstupala od tradicionalnijih vjenčanica time što je bila prekrivena nježnim cvjetnim printom, što joj je davalo elegantan dašak zelene boje. Mladenkina kosa bila je svezana u punđu s pričvršćenim velikim velom koji je sezao sve do poda, a glamurozan efekt postignut je i dugačkim šlepom. Vjenčani stajling Corrine je upotpunila bijelim salonkama špic vrha s ukrasnim remenčićem iznad prstiju.

Fotografije s vjenčanja otkrivaju prekrasno uređeno, romantično i jarko osvijetljeno vanjsko okruženje, a sve prisutne posebno je ganuo trenutak u kojem je Jamie Foxx, vidljivo pun emocija, dopratio kćer do oltara.

Corinne je upoznala supruga 2018., a objavila je njihove zaruke na Instagramu u prosincu 2023. 'Od prvog trenutka u kojem sam te vidjela, znala sam da si moj zauvijek', napisala je tada, podijelivši niz crno-bijelih fotografija na kojima se grle i slave nakon što ju je Joe zaprosio.

Na fotografijama je pokazala i svoj zadivljujući prsten s velikim smaragdnim brušenim dijamantom.