dobar izbor

Odabrala je tako jednostavnu, a tako bajkovitu vjenčanicu s posebnim detaljima

18.09.2024 u 11:05

Bionic
Reading

Svjetski poznati tenor Ignazio Boschetto oženio je talijansko-venezuelansku manekenku Michelle Bertolini, a par je u svega tjedan dana imao čak dvije svadbene ceremonije. Vjenčanje je obilježilo mahanje s balkona strastveni poljupci, vožnja brodom, ali i raskošna, bajkovita vjenčanica

Slavni talijanski tenor Ignazio Boschetto još u prosincu prošle godine najavio je vjenčanje sa svojom djevojkom, Michelle Bertolini.

Brak nakon godinu dana veze

Talijansko-venezuelanska manekenka je krajem prošle godine na društvenim mrežama pokazala zaručnički prsten, najavivši vjenčanje, no datum do samog kraja nije bio poznat. A sada, nakon godinu dana veze slavni tenor trija Il Volo uplovio je u bračnu luku s lijepom Michelle.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Dvije svadbene ceremonije

Par je u svega tjedan dana imao čak dvije svadbene ceremonije. Naime, građanska ceremonija održana je prije nekoliko dana u gradskoj vijećnici u San Lazzaro di Savena, u Bologni, gdje su stigli obitelj i prijatelji. Za tu prigodu mladenka je nosila haljinu po mjeri Elisabette Garuffi, supruge Paola Cevolija i vlasnice vjenčanog ateljea u Bologni (Tosca Spose) koju se isticala čipkom i krojem koji je bio kraći s prednje strane te imao tričetvrt rukave.

  • +18
Vjenčanje Ignazija Boschettija i Michelle Bertolini Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

No pravo vjenčanje održano je u povijesnoj Villi Sola Cabiati. A za tu prigodu mladenka je odabrala raskošnu i romantičnu vjenčanicu. Čista bijela haljina bila je oličenje jednostavnosti i pročišćene elegancije.

Romantična vjenčanica

Gornji dio uskog kroja, sa nježno spuštenim naramenicama otkrivao je gola ramena, a jednostavan dizajn j bio je podignut sa slojevitošću materijala. Haljina se nastavljala na raskošnu, punu suknju krojeno od više slojeva, a poseban efekt imali su istaknuti gumbi na leđima. Vjenčani stajling talijansko-venezuelanske manekenke bio je zaokružen dugačkim, prozračnim šlepom obrubljenim delikatnom čipkom. Veo je pak bio pričvršćen na nježni vjenčić od izvezenog cvijeća koji je mladenka nosila oko glave.